Beauty

Nagelstickers van L’Oréal: Nail Art Confetti & Tye Die Rocks

Nagelstickers zijn hot! Niet alleen heb je zo -makkelijk- mooie nagels, het is ook ideaal als je weinig geduld hebt om de nagels te laten drogen. L'Oréal komt met een nieuwe versie uit de Miss Pop Collectie. Deze twee stickers moeten natuurlijk getest worden! Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Eerder schreven we hier al over andere nagelstickers van L'Oréal. 

nagelstickersDe nagelstickers van L'Oréal

Ik begin met de Nail Art Confetti.
nagelstickernagelstickerClose-up

nagelstickerAanbrengen

nagelstickerWauw!

nagelstickerClose-up

Hoe breng je het aan?
De nagelsticker is erg makkelijk aan te brengen. Je kunt kiezen uit twee formaten per nagel. Als je de juiste formaat hebt uitgekozen, plak je die op de nagel. Het gedeelte dat uitsteekt, vouw je naar beneden en vijl je voorzichtig eraf.

Hoe ziet de sticker eruit op de nagel?
Wauw! Ik ben erg onder de indruk van deze nagelsticker! Ik vind ze heel erg mooi en het ziet er ook natuurlijk uit, alsof het nagellak is.

Gaat deze sticker ook een dag mee?
Helaas, na een paar uur begon de nagelsticker bij mijn middel- en wijsvinger te chippen en er begon vuil onder te komen. Het irriteerde me ook een beetje dus ik heb ze er vanaf gehaald. Jammer!

Verder met de Tye Die Rockers!

nagelstickersnagelstickersClose-up

nagelstickersAanbrengen

nagelstickersMooi!

nagelstickers
Close-up

Hoe brengt je het aan?
Deze nagelstickers zijn precies hetzelfde aan te brengen als de vorige. Wel was het wat lastiger omdat ik dit met links moest plakken ;-). Daarom zie je ook iets meer een randje aan de onderkant.

Hoe ziet de sticker eruit op de nagel?
Ik vind deze ook erg leuk! Wel is het meer te zien dat het stickers zijn, maar dat vind ik niet erg. Ze zijn lekker opvallend!

Gaat deze sticker ook een dag mee?
Deze nagelsticker chipt een stuk minder snel dan de vorige, maar helaas gaat deze sticker niet een volle dag mee.

De prijs van de nagelstickers is €8,50 per stuk en ze zijn vanaf mei (ongeveer nu) verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Wat vind jij van de nieuwe nagelstickers uit de Miss Pop collectie?