Fashion

Sportief de zomer in met de Converse CONS collectie

We love sneakers! Ze staan bij bijna elke outfit, zijn fashionable en bovendien zitten ze heel erg lekker. De Converse CONS sneakers zijn vrouwelijk en sportief. De nieuwe collectie is super vrolijk met kleurrijke kleurcombinaties. Heb jij al een paar?

In de zomer kunnen we onze warme boots verruilen voor luchtige sneakers. Ons oog was gevallen op Converse CONS. De sneakers uit de nieuwe collectie brengen ons meteen in de zomerstemming. We hebben de Converse CONS al aan onze wishlist toegevoegd! 

Converse All Star '12

De All Star '12 is de eerste Converse basketball sneaker speciaal voor vrouwen. De nieuwe sneakers zijn uitgevoerd met nieuwe materialen en kleurencombinaties, maar hebben nog steeds de retro look uit de jaren '80.


1. Hi Limestone, € 79,95 2. Hi Athletic Navy, € 79,95

 

Converse Auckland Racer

De Converse Auckland Racer werd voor het eerst in de jaren '70 uitgebracht als renschoen. In die tijd was rennen nog niet zo populair. Tegenwoordig is de Auckland Racer niet meer geschikt als renschoen, maar is getransformeerd tot een moderne sport lifestyle sneaker. Door het silhouet, de kleurencombinaties en de zool behoudt de sneaker toch de retro look uit de jaren '70. De veters en zool zijn in felle, zomerse kleuren. Ook leuk: de binnenkant is voorzien van luipaardenprint in dezelfde kleurcombinaties als de buitenkant! 


1. Ox Athletic Navy, € 69,95 2. Ox Cloud Grey, € 69,95

Meer informatie? Kijk op de website van Converse

Welke sneaker zou jij wel aan je garderobe willen toevoegen?