Lifestyle

Urban HPV Bike: de stijlvolle stadsfietsen

Urban HPV Bike zijn lifestylefietsen van het eerste uur. Stadsfietsen die licht en sterk zijn en er bovendien stoer uitzien. Ze zijn voorzien van een praktische voor- en achterdrager waardoor je al je stuff gemakkelijk kan vervoeren en met de relaxte ballonbanden toer je heerlijk door de straten. Het strak vormgegeven frame met 3D logo geeft de Urban een eigen en onderscheidend karakter. Do U get it? Jij bent met je Urban HPV een gave verschijning.

De Urban HPV Bikes zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en in uitvoeringen met drie, vijf of acht versnellingen. Het fietsmerk maakt onderdeel uit van Cortina fietsen.

Urban 8-speed
Ga je voor deze luxueuze Urban HPV, dan ga je voor stijl. Deze stadsfiets van Cortina is verkrijgbaar in mat antracietblauw of mat zilver en is voorzien van acht versnellingen. Het leren Brooks zadel en de dito handvatten zorgen voor een finishing touch in stijl.  Een fiets waar de klasse vanaf spat! Daar ga je graag mee naar het werk, een feestje of het terras.

Urban 5-speed

Niemand ziet jou over het hoofd, als je je vertoont op deze gave Urban HPV bike. Uitgevoerd met vijf versnellingen maak je de stad tot jouw terrein. Verkrijgbaar in de opvallende kleuren oranje en blauw. Zijn dit niet helemaal jouw kleuren, dan kun je ook nog kiezen uit een witte of zwarte variant!

Urban 3-speed
Vroeg uit de veren, haar in de juiste look, leuke kleding aan en dan snel de deur uit. Voeg je aan het rijtje deze Urban HPV Bike 3-speed toe, dan is het plaatje helemaal compleet. Naar college, een etentje of gewoon lekker naar huis: deze fietsvriend brengt jou de hele dag waar je maar naartoe wilt!

Be different, be Urban.

The skills of Urban
What’s your speed?
3 versnellingen (Shimano remnaaf)
5 versnellingen (Shimano)                 
8 versnellingen (Shimano)

Zien en gezien worden
Voorverlichting: Move BL129, LUX 7
Achterverlichting: Union UN-4330
De Urban N8 is voorzien van automatische verlichting: voorverlichting Move BL129, achterverlichting AXA Riff

De strijd om kilo’s
Sterke ‘spieren’, weinig ‘vet’. De weegschaal geeft slechts 17,5 kilogram aan voor de Urban aluminium light bike. We like!

De zekerheid van Urban
Axa Solid Plus slot, met insteekmogelijkheid voor een kettingslot voor extra beveiliging.
Lean back
De 70 graden zithoek maakt het super relaxed om lekker door de stad te knallen. Mede door het trendy Cruiser stuur en de extra vering van de CST Zeppelin 28 X 1 ¾ ballonbanden zet je jezelf heerlijk in de relaxstand.

Het oog wil ook wat
Het square frame heeft een unieke vorm en is daarmee onderscheidend ten opzichte van traditionele ronde frames. Het 3D logo op het frame is de perfecte finishing touch! De lijnen van het aluminium frame, de voorvork en de bagagedragers lopen parallel aan elkaar en vormen een strakke eenheid.

Size doesn’t matter
Maar toch heb je de keuze: Ladies framehoogtes  51 of 56 cm. Gentlemen 56 of 61 cm. De Urban N5 in zwart is voor heren in 65cm, voor dames in 61cm leverbaar. Super handig voor de kleinere dames of juist grotere dames onder ons!

Mudproof
Je kent het wel: het is heerlijk weer en je trekt een lichte kleur broek aan. Je springt op de fiets en eenmaal op je eindbestemming aangekomen merk je dat je broekspijpen onder de modderspatten zitten. FML! Niet getreurd, want zowel de spatlappen als de spatborden zijn mudproof. YEAH! De spatlappen zijn van kunststof en de Urban heeft stalen spatborden.

Volg Urban HPV Bike ook op Facebook & Twitter!

Ben jij al enthousiast? Nou voor de ladies die dat wel zijn: dat komt goed uit, want één dezer dagen kun jij kans maken op deze beauty!

Welke Urban HPV Bike vind jij het mooist?

Must reads 👀