Behind the Girlscene-redactie #17

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield..

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?  


Annemerel kocht maandag in haar pauze het nieuwe boek van Sophie Kinsella 'Wedding Night' hmmmm, lekker 'fout' genieten van een boek waarvan je na het lezen van de eerste pagina al weet het afloopt!


Annemerel wilde deze week doordeweeks geen snoepjes en chocola eten! De eerste dag was het lastigst! Stagiaire Petra was maandag jarig en had drie verschillende soorten taart (waaronder één met brownies en oreo!!!) en toen ze thuis kwam had haar vriend een doos met 72 heerlijke bonbons voor haar. OMG! Hoe ze het overleefd heeft? Bijna niet, maar bijna wel.
 
Afgelopen woensdag was Danique bij de persdag van JamJam pr. Hier maakte zij kennis met de sieraden van Monday March, hoe cute & fashionable zijn deze armbandjes? To be continued ;-)

Danique shopte er gisteren goed op los! Ze scoorde nieuwe neon-kleurige All Stars en deze trui + ketting bij Pull & Bear in Den Haag. You like?

Emma heeft ook nieuwe items van Pull & Bear. Een 'paar' souveniertjes van haar moeder uit Spanje, hoe lief is dat?!

Girlscene's Danique vertrok dinsdagochtend met de Thalys naar Parijs om Isabelle Thomas, schrijfster van de nieuwe modebijbel: 'Paris Street Style: a guide to effortless chic', te interviewen in La Vallée Village.

Het boek zelf:  'Paris Street Style: a guide to effortless chic'

Ter ere van haar nieuwe boek had ze ook een kleine expositie in La Vallée Village waarin ze een aantal modebegrippen geïllustreerd had voor de mensen die minder thuis zijn in de modewereld en niets van de voor ons vanzelfsprekende begrippen snappen! Erg leuk opgezet en bedacht!


Isabelle, Danique en de modebijbel ;-).


Pretty La Vallée Village!


Paris Street Style is echt een aanrade met super mooie illustraties, streetstyle foto's en interessante mode-informatie!

soliverQuirine werd blij verrast toen er op de redactie een pakketje uit Duitsland kwam. Een paar weken geleden is ze op persreis geweest om het kledingmerk S.Oliver onder de loep te nemen. Deze beauties mocht ze uitkiezen! Precies op tijd, want Quirine kan ze nu dragen met dit mooie weer :-). 

ahEr werd ook nog een ander pakket geleverd: namelijk deze enorme doos. Wat er in de doos zat? De Koningswup van Albert Heijn! Dat is nog eens een entree ;-). Je krijgt de Koningswup bij een besteding van minimaal € 15,00. 

nagelstickersQuirine heeft de nieuwste nagelstickers van L'Oreal getest. Je leest binnenkort op Girlscene wat ze van deze stickers vond en of het lang bleef zitten. 

Fijne zondag ladies & see you next week!
Liefs, Girlscene