Celebs

De kledingstijl van de zwangere Kate Middleton

Een paar weken geleden schreven we over de outfits van de zwangere Kim Kardashian. Kim is tijdens haar zwangerschap al aardig wat kilootjes aangekomen en wordt door de roddelbladen aan de schandpaal genageld. The Duchess of Cambridge (Kate Middleton) is ongeveer tegelijk met Kim uitgerekend en lijkt iets minder last te hebben van de zwangerschapkilo's. Vandaag kijken we naar haar kledingstijl.

Allereerst: Kate is natuurlijk van nature ook wel iets slanker en smaller dan Kim en Kate is daarbij zo'n 20 centimeter langer waardoor ze ook een stuk minder rond lijkt, maar het verschil in lichaam van de twee zwangere vrouwen is groot. Waar we overigens niet mee willen zeggen dat Kim zich zou moeten schamen voor haar lichaam, of dat we haar lichaam minder mooi vinden. Absoluut niet! Kim ziet er op haar eigen manier fantastisch uit.

Naast langer en smaller, heeft Kate Middleton ook een truc die haar slanker laat lijken.. Wat die truc is? Kijk mee naar de foto's die afgelopen paar weken van Kate gemaakt zijn..


Kate gaat vrijwel altijd gekleed in een mooie lange jas die perfect afkleedt. Een paar killer heels en die buik is nergens meer te bekennen! Deze foto werd in maart gemaakt tijdens een bezoek aan het dorp 'Grimsby'.


Niet veel later werd Kate in een mooie oudroze jas van het merk Joseph gespot op Cheltenham Festival. Vijf maanden zwanger? Niets van te zien!


Op St. Patrick's Day droeg Kate – geheel in lijn met de tradities tijdens deze festiviteiten – groen! De groene jas is van de Britse designer Emilia Wickstead en als we niets geweten hadden, was het buikje ons waarschijnlijk niet eens opgevallen.


Tijdens een bezoekje aan Glasgow droeg Kate een jas met een tartan motief van het Britse merk Moloh. Haar buikje houdt ze vrolijk vast.


Daar is 'ie dan Kate's buikje! Gefotografeerd tijdens een bezoek aan de scouting in een dorpje net buiten Londen. Kate draagt een prachtige mintgroene jas van het Britse label Mulberry.

Natuurlijk heeft Kate ook wel een stuk meer geluk qua kwaliteit dan Kim. Kate bivakkeert het grootste gedeelte van haar tijd in het altijd regenachtige en koude Engeland, Kim woont in LA waar het 95% van het jaar warmer dan 22 graden is!

Wat vind jij van de kledingstijl van Kate?

Must reads 👀