Lifestyle

Nieuw nummer Lana Del Rey – Young & Beautiful

Over een paar weken draait de langverwachte film 'The Great Gatsby' eindelijk in de bioscoop. Niet alleen de film belooft fantastisch te worden, ook de soundtrack belooft veel goeds met artiesten als Beyoncé, Jay-Z, Florence + The Machine & The xx. Gisteren werd de eerste single officieel uitgebracht, Lana Del Rey's Young & Beautiful.

Het is een mooi en rustig nummer, met een meeslepende melodie en een prachtige tekst. Vooral het refrein blijft lekker hangen 'Will you still love me when I'm not longer young & beautiful'. Lana's stem past prachtig bij het nummer.

Er zijn twee versies van het nummer uitgebracht. De 'normale' versie en een versie met een groot orkest waardoor het nummer nog bombastischer en meeslepender wordt.

Wij zijn vooral fan van de tweede versie. Deze staat al sinds gistermiddag op repeat bij ons op de redactie. Wij zijn heel erg benieuwd of jij het met ons eens bent..

Oordeel (en geniet) zelf:

De 'normale' versie

Orchestral version

Wat is jouw favoriete versie van het nummer? Ben jij net als wij groot fan van de nummers? Ben jij ook nieuwsgierig naar de film The Great Gatsby?

 

Must reads 👀