Lifestyle

Vaderdag uitjes!

Je vader is misschien niet de eerste persoon waar je aan denkt als je op zoek bent naar iemand om samen een dagje mee uit te gaan. Maar waarom ook eigenlijk niet? In het kader van Vaderdag is het misschien wel een heel leuk idee om je vader eens een dagje mee uit te nemen.

Museum
Het Rijksmuseum is onlangs na jaren weer geopend en is écht de moeite waard, maar misschien heb jij wel een ander museum op je verlanglijstje staan. Plan een leuke date met je vader naar het museum en maak er meteen een leuk dagje uit van. Samen lunchen of koffie drinken in de stad, natuurlijk gezellig met z’n twee naar de locatie (ROADTRIP!).

Bron beeld: Tumblr

Uiteten
Neem je vader mee uit lunchen! Het liefst kies je voor deze ‘date’ natuurlijk een heerlijke zomerse dag uit zodat jullie lekker op een terrasje in de stad kunnen lunchen. Tijdens de lunch hebben jullie alle tijd om weer eens lekker bij te kletsen 🙂

Koken
Houdt je vader net als jij van lekker eten en in de keuken staan? Weet jij het lievelingsgerecht van je vader? Is het dan niet leuk om eens samen de keuken in te duiken, zodat je je vader kunt assisteren om jouw of natuurlijk zijn favoriete gerecht te maken? Twee vliegen in één klap, want je vader vindt het waarschijnlijk hartstikke leuk dat jij hem helpt in de keuken en geniet van wat hij doet en jij kan straks die heerlijke pasta of bami gewoon zelf maken.


Bron beeld: Tumblr

Sporten/Hardlopen
Ben jij net als je vader een groot sportfanaat? Ga samen sporten met je vader! Stap op de fiets en maak een lekkere lange fietstocht. Trek je hardloopschoenen aan en ren een rondje door het bos met hem. Ga samen tennissen, golfen, squashen, of welke sport jullie dan ook allebei leuk vinden! Niet alleen super gezellig, ook nog eens super gezond.


Bron beeld: Reporters

Sportwedstrijd
Is er een sport die jij en je vader allebei leuk vinden om te zien? Of is er misschien een sport waarvan je vader heel erg houdt en waarbij jij wel een paar uur kunt zitten zonder jezelf iets aan te doen? Koop kaartjes voor een leuke voetbalwedstrijd, of wat dacht je van een tennis- of hockeywedstrijd? Als jij sport écht niet interessant vindt, kies je natuurlijk een wedstrijd uit waarin je verzekerd bent van heel veel mooie mannen op het veld!

Bioscoop
Allebei filmfanaat? Scoor kaartjes voor een leuke film waar jullie allebei van kunnen genieten. Grote bak popcorn, nachos, M&M’s en Ben & Jerry’s binnen handbereik en genieten maar. Wat dacht je van een leuke comedy? Of juist een misdaadthriller?

Heb jij al een cadeautje voor Vaderdag gescoord? Ga jij iets gezelligs doen met je vader? Of ga je gewoon weer voor een cadeautje?