Beauty

Massage Bars en Lip Balms van Lush Cosmetics

Bij Lush vind je altijd heerlijke producten, in de lekkerste geuren. Alle producten worden vers met de hand gemaakt, met alleen maar vegetarische ingrediënten. Zo ook de massage bar Each Peach, Therapy en de lippenbalsem 'Lip Service' van Lush. Lees hier wat wij van de producten vinden!

Dit zijn de producten in de verpakking:
Lush

Lip Service
Lip Service

ingrediënten:
Lush

♥ Wat vind ik?
Ten eerste vind ik de verpakking van de lippenbalsem al super fijn. Het is een kleine verpakking waardoor je de lippenbalsem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Je moet aan het dekseltje draaien om het potje open te maken. Het potje zit lekker goed gevuld en de balsem ruikt lekker fris naar een beetje citroen. Ook is de balsem lekker vet, zodat het je lippen goed gehydrateerd houdt. Verder vind ik het ook erg fijn dat er alleen maar natuurlijke ingrediënten in zijn verwerkt. De lippenbalsem kost € 8,30 voor 10gr. Je kunt de lippenbalsem online bestellen.

Each Peach
Each Peach

♥ Wat vind ik?
Het product bevat geen perzik, zoals de naam je wel doet vermoeden, maar in tegenstelling daarvan bevat het wel mangoboter en citrusoliën. Ik vind de bar erg naar mandarijn ruiken, het is een frisse geur. Ook voelt de massage bar heel erg zacht aan en het maakt de huid ook lekker zacht. De massage bar kost € 11,15 en je kunt de bar ook online bestellen.

ingrediënten:
Cacao boter (Theobroma cacao), Shea Boter (Butyrospermum parkii), Parfum (Perfume), Avocadoboter (Persea gratissima), Mangoboter (Mangifera indica), Limoen essentiële olie (Citrus aurantifolia), Sinaasappelolie, zoete wilde essentiële (Citrus sinensis), Mandarijn essentiële olie (Citrus reticulata), Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi), Saffloer bloemen (Carthamus tinctorius), Citral (*Citral), Geraniol (*Geraniol), Citronellol (*Citronellol), Limonene (*Limonene), Linalool (*Linalool) )

Therapy
Lush

♥ Wat vind ik?
Deze bar ruikt naar lavendel en het geeft je een rustgevend gevoel. Het is een heerlijke massage bar om je echt even te laten ontspannen. Laat de bar smelten in je handen voor een heerlijke massage. De bar voelt ook super zacht aan, net zoals de voorgaande bar. Het maakt de huid dan ook lekker zacht. De massage bar kost € 11,15 en ook deze kun je online bestellen.

ingrediënten:
Cacao boter, fair trade, biologisch (Theobroma cacao), Shea boter, biologische (Butyrospermum parkii butter), Sinaasappel essentiële olie, biologisch, zoete (Citrus sinensis oil), Lavendel essentiële olie, biologisch (Lavandula angustifolia oil), Neroli essentiële olie, biologisch (Citrus aurantium amara oil), Citral (*Citral), Geraniol (*Geraniol), Farnesol (*Farnesol), Limonene (*Limonene), Linalool (*Linalool)  

Lush

Lush maakt al haar producten met de hand en gebruikt zo weinig mogelijk of geen conserveringsmiddelen of verpakkingsmaterialen. Ook worden er geen ingrediënten gebruikt die getest zijn op dieren. Lush biedt dus goede en eerlijke producten aan. En de producten zijn ook nog eens ontzettend lekker!  

Wat vind jij van deze producten van Lush?