Fashion

Trend: Zonnebrillen met gekleurde spiegelglazen

Wat hebben Rihanna, Katy Perry, Rita Ora, Alessandra Ambrosio, Hilary Duff en AnnaSophia Robb met elkaar gemeen? Ze werden op muziekfestival Coachella allemaal gespot met zonnebrillen met gekleurde en gespiegelde glazen. Niet vreemd, want de trend is al een tijd super populaire in modeland en in de winkel vinden we steeds meer leuke exemplaren. 


Hilary Duff met een groene Ray-Ban aviator bril (Bron: Instagram)


Rita koos voor een doorzichtig montuur met paarsspiegelende glazen. (Bron: Instagram)


AnnaSophia Robb (hier op de foto met Chloe Bridges, haar collega uit The Carrie Diaries) droeg een blauw exemplaar van Ray-Ban. (Bron: Instagram)


Alessandra Ambrosia koos voor een paar montuur met oranje glazen toen ze bij het zwembad aan het relaxen was. (Bron: Instagram)


Deze aviator zonnebril van Ray-Ban is op dit moment super populair. Nog voordat het montuur in de winkel lag werd half Hollywood er al mee gespot! De bril is verkrijgbaar met groen, blauw en oranje glazen. Wij zijn fan! (€159,- via de Bijenkorf)


Oakley maakt al jaren brillen met gekleurde glazen en maakt goed gebruik van de trend. Werd Oakley eerst vooral gedragen door sportieve jongeren, nu worden ook hippe modemeisjes met deze brillen op straat gespot! (€139,- via de Bijenkorf)


Natuurlijk speelt ook ASOS op de trend in, de brillen zijn allemaal fijn geprijsd en kosten €15,76. Onze favoriet is dit doorzichtige model met groenblauwe spiegelende glazen.


Maar ook dit Wayfarer model van ASOS valt in de smaak bij ons! Ook deze bril kost €15,76.


En ook dit Wayfarer model van ASOS met hip printje op het montuur is onwijs gaaf! Voor €15,76 is 'ie van jou!


Dit brilletje is perfect voor Qday! Het oranjemontuur steekt lekker af bij de paars/blauwe glazen. Ook deze bril koop je bij ASOS en kost €15,76.


Ook bij Nelly hebben ze leuke brilletjes met spiegelende glazen. Dit futuristische model kost €64,95.


Maar op de website van Nelly vind je ook iets vrouwelijkere monturen met spiegelende glazen. Dit Cat Eye model bijvoorbeeld. Deze bril kost €69,95.

We konden helaas geen grotere foto vinden van deze fantastische zonnebril van Sheriff Cherry, maar we konden je deze bril niet onthouden! Dit pastelkleurige montuur heeft lichtblauwe spiegelende glazen en kost €90.


De goedkoopste zonnebril met spiegelende glazen vonden we bij Mango. Dit roze montuurtje heeft roze/groene spiegelende glazen en is heerlijk zomers. Voor €12,99 staat de bril op jouw neus!

Wat vind jij van deze trend? Ga je er aan mee doen, of doe je er misschien al aan mee? Welke zonnebril vind jij het mooiste? 

Must reads 👀