Show je kamer: Tyra

Lifestyle door Redactie

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Tyra.

"Hoi, ik ben Tyra en ben 16 jaar. Ik heb altijd al gedroomd van een grote kamer en toen mijn zus uit huis ging heb ik uiteindelijk de zolderkamer gekregen. Mijn kamer is vooral ingericht naar mijn behang, omdat dit de eerste aankoop voor mijn kamer was (ik was er meteen verliefd op!). Ik heb de kamer samen met mijn moeder ingericht en ben ook best trots op het resultaat! Verder heb ik ook pas een nieuw aquarium die ik van mijn moeder heb gekregen. Mijn moeder heeft namelijk een winkel met aquaria. Ook vind ik mijn slaapbank erg fijn voor als er vriendinnen blijven slapen. Ik heb veel verschillende thema's gehad in mijn kamer, maar Parijs vind ik tot nu toe het mooiste!"

  Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van deze kamer?

Door: Tyra