Lifestyle

Crea bea’s ontdekt: Hanne, brenda, Sabine en Nora

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje in het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken wilden delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben?

Deze meiden kunnen ontzettend goed tekenen en zijn er dan ook druk mee bezig. Ze willen graag hun kunstwerken met jou delen om jou te inspireren ook de crea bea uit te gaan hangen. Iedereen heeft een creatieve kant en een verborgen talent. Pak dus je potlood en ga op zoek naar jouw talent. Remember: oefening baart kunst.  

Dit zijn de creaties van Hanne:

Armbanden

Hanne's hobby's zijn: naaien, breien, borduren, haken, sieraden maken, scrapbooken… eigenlijk alles als het maar creatief is. Ook houdt Hanne een eigen blog bij waar ze zo nu en dan haar creaties laat zien. Soms plaatst ze hier ook uitleg bij, zodat je het na kunt maken. Op haar blog kun je ook nog veel meer foto's bekijken.

Armbanden

Knuffel

Speldjes

Speldjes

De onderstaande poppetjes zijn gemaakt door Brenda. Brenda is pas begonnen met het maken van poppetjes van stof, zie de foto's voor één van haar eerste exemplaren.

poppetje

Poppetje

De onderstaande armbandjes zijn gemaakt door Sabine:

armbandjes

Sinds kort maakt Sabine zelf sieraden en voornamelijk armbandjes. Ze is dol op sieraden ze vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Vandaar dat ze is begonnen met het maken van haar eigen sieraden. Ze gebruikt verschillende kleuren kraaltjes en bedeltjes, zodat elk armbandje weer een ander effect krijgt en uniek is.

Armbandjes

Armbandjes

Armbandjes

Armbandjes

Het leuke is dat zij haar zelfgemaakte armbandjes ook verkoopt voor een klein prijsje van rond de 3 euro per stuk. Je kunt de armbandjes bestellen via haar Facebookpagina.

crea

Dit is Nora en zij maakt zelf kleine geluksaltaartjes. Ze is al haar hele leven dol op knutselen en frutselen. Toen ze nog klein was stopte ze al dingetjes in zelfbeplakte doosjes. Kostbare spulletjes of dierbare herinneringen verdienen een mooi plekje! Het maken van de geluksaltaartjes begon met cadeautjes voor familie, vrienden en kennissen.

De inmiddels gelukkige ontvangers reageerden zo enthousiast dat ze besloot om de mogelijkheid voor het ontvangen van een altaartje groter te maken. Mensen gingen doosjes voor haar bewaren en ze mocht komen snuffelen in dozen met kleine frutsels en knutselspullen. Op rommelmarkten kocht ze kleine plastic poppetjes. En nu zit het verzamelinstinct gelukkig toch al in haar, met als resultaat genoeg keuze om de altaartjes mee te vullen. Op haar blog kun je de geluksaltaartjes ook bestellen.

Altaartje

Altaartje

Altaartje

Nora heeft ook pas meegedaan aan kunstbende in Limburg waar zij de derde prijs won van de voorrondes in de categorie expo!

Wil jij net als deze meiden met jouw tekening/ schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Dat kan! Stuur foto's van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naar info@girlscene.nl o.v.v. 'Inspiratie talent'. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vind jij van de verschillende kunstwerken?  

Met dank aan: Hanne, Brenda, Sabine en Nora!

Must reads 👀