Beauty

Lente/zomer make-up van GOSH

GOSH komt voor de zomermaanden met een nieuwe collectie make-up. Het make-up merk, dat alleen bij Kruidvat verkrijgbaar is, brengt een nieuwe blush, verschillende kleuren oogschaduw en een mascara uit. Dat moet natuurlijk getest worden! Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder voor de review!

goshDe producten van GOSH

Ik -Quirine- begin met de blush. GOSH zegt dat de Naturel Blush veel pigment bevat, waardoor het aanbrengen eenvoudig is. De blush is parfumvrij en is verkrijgbaar in twee kleuren: 42 Melon en 43 Flower Power. De kleur die ik test is 43 Flower Power. De prijs is €8,79.

goshgoshgoshDe ingrediënten

goshSwatch op mijn hand

goshgoshgoshgosh

Wat vind ik
Ik vind het een mooie blush, omdat het mat is. Ik houd zelf niet zo van glimmertjes, dus deze is perfect. De kleur zelf is wel wat heftig, maar als je hem subtiel aanbrengt krijg je een mooie gloed op de wangen.

Het volgende product is de Quattro Eye Shadow. GOSH zegt dat de oogschaduw een hoge kleurintensiteit heeft en fluweelzacht is. Het pallet is verkrijgbaar in twee kleuren: Q56 Green Valley en Q57 Tempting Purple. De kleur die ik test is Q57 Tempting Purple. De prijs is €10,99.

goshgoshgoshDe ingrediënten

goshSwatches op mijn hand

gosh

Wat vind ik
Deze oogschaduw bevat inderdaad veel pigment. Je hoeft maar een klein beetje op het kwastje aan te brengen voor een duidelijke kleur. Ik vind het mooi dat de donkere kleuren mat zijn en de twee lichtere kleuren een subtiele glitter bevatten, want die kun je dan goed gebruiken als highlighter onder de wenkbrauwen.

De volgende oogschaduw is de Matt Duo Eye Shadow. GOSH zegt dat het product makkelijk aan te brengen is en dat het goed blend. Je kunt hiermee zowel een natuurlijke look als een intense uitgaanslook creëren. Het product is in twee kleuren verkrijgbaar: 007 Blue Jeans en 008 Dusty Purple. De kleur die ik test is 008 Dusty Purple. De prijs van het product is €9,49.

goshgoshgoshDe ingrediënten

goshSwatches op mijn hand

gosh

Wat vind ik
Ook deze twee kleuren bevatten veel pigment. De donkerblauwe kleur is mat, mooi voor een smokey eye, en de lichtblauwe kleur is perfect als hightlighter. Deze bevat ook een subtiel glinstertje. Wat ik sowieso erg fijn vind aan de producten van GOSH is de verpakking, je kunt gelijk zien welke kleuren erin het doosje zitten.

Het laatste product dat ik test is de Growth Mascara. Op het product staat dat het na twee weken je wimpers zichtbaar verlengt. De prijs is €11,49

goshgosh

goshDe mascara is twee keer aangebracht.

goshgosh

Wat vind ik
Het borsteltje is een plastic kammetje. Dit kammetje is erg fijn, hierdoor kom ik makkelijk bij de kleinste wimpers. Verder ben ik niet heel erg onder de indruk van de mascara. Het geeft geen 'Wow'-effect. Wat ik wel goed vind is dat er geen klonters meekomen en dat mijn wimpers mooi gesepareerd worden.

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel.

Wat vind jij van de zomer/lente producten van GOSH?

Must reads 👀