News

Bieber Fever!

Het nieuws rondom Justin Bieber houdt maar niet op. Voor de verandering is hij deze keer niet negatief in het nieuws. Althans, niet door iets dat hij op zijn geweten heeft. Vijf scholen verplaatsen tentamens omdat Justin Bieber optreedt en Justin gaat samenwerken met niemand minder dan Reinout Oerlemans.


Bron Beeld

 

Op 16 en 17 april treedt Justin Bieber op op in Oslo, Noorwegen. De scholen zijn bang dat leerlingen de tentamens niet zullen maken, omdat ze naar het concert willen.

Als je denkt dat de Noorse regering problemen heeft met de maatregelen van de school, dan heb je het goed mis. De minister begrijpt de Noorse Bieber-fans wel: "We zijn allemaal 14 geweest en we weten dat dit soort dingen heel intens kunnen zijn". Daarnaast benadrukt ze ook dat scholen zelf tentamens mogen inplannen en als ze vinden dat er een reden is om ze te verplaatsen, dan mag dat.

Nog meer nieuws! Deze week werd bekend dat de Nederlandse TV-producent Reinout Oerlemans een dansprogramma gaat maken in samenwerking met Justin Bieber. Het programma zal Dance or no Dance gaan heten en het concept is bedacht door Justin. Bieber was al een tijdje op zoek naar een producent voor zijn concept, hij heeft uiteindelijk gekozen voor Oerlemans.

Reinout maakte dit bekend tijdens de televisiebeurs in Cannes waar hij is om het programma te verkopen aan verschillende landen. In de show wordt er gestreden om geld. Het idee is dat danskoppels een specifiek genre kiezen en strijden tegen andere koppels, het winnende koppel wint een geldbedrag. De koppels mogen zelf hun tegenstanders uitkiezen.

Oerlemans heeft Justin zelf nog niet gesproken, maar heeft alles kortgesloten met zijn managementteam. Volgens Reinout moet het een fantastische show worden en hij vindt het fantastisch om een programma te mogen maken met misschien wel de meest populaire entertainer van het moment.

Wat vind jij van het nieuws dat de Noorse scholen hun tentamens verplaatsen voor het concert van Justin Bieber? Zou jij willen dat jouw school dat ook zou doen. En ben je benieuwd naar het dansprogramma van Justin Bieber? Hoop je dat het programma ook in Nederland op TV komt?

Bron: Ohnotheydidn't, Nu.nl, PerezHilton

Must reads 👀