Fashion

Favo Fashionblogger: Chiara Ferragni

Ook Girlscene kijkt regelmatig op fashionblogs. The Blonde Salad staat standaard in ons bloggerrondje. Waarschijnlijk kennen de meesten van jullie haar al, maar dat vinden we juist een reden om haar eens extra in het zonnetje te zetten met onze favoriete outfits!

chiaraferragni

Chiara Ferragni, de eigenaresse en het gezicht van het blog, heeft zoveel kleding, schoenen en (designer)tassen dat wij meisjes ons bijna niet voor kunnen stellen hoe dat zal zijn. Toch weet zij met een groot designergehalte, haar kledingcombinaties toegankelijk te maken voor meiden die alleen bij budgetketens kopen.

chiaraferragni

Met hondje Matilda, cute!

In bloggerland is ze één van de grote namen. Plaats haar in het rijtje Carolina Engman, Andy en Elin Kling en ze mistaat niet. De kracht van de meeste bloggers is dat ze een compleet eigen stijl hebben. Sommige items zijn ware blogger-must-haves, maar alle meiden combineren het item dan weer anders. Bij The Blonde Salad gaat dit zeker op!

Deze outfits staan bij ons in het favorietenlijstje:

chiaraferragni

chiaraferragni

chiaraferragni

chiaraferragni

chiaraferragni

chiara

chiara

chiara

chiara

Echt makkelijk kiezen was het niet. Daarom vragen we jullie: Wat is jullie favoriete outfit van The Blonde Salad? Post de foto in je reactie (LET OP: de foto mag maximaal 320 pixels breed zijn).

Door Esmée

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved