Beauty

How to glitternagellak verwijderen

Nagellak met glitters is mooi en op dit moment zie je het overal. Maar die nagellak eraf krijgen gaat helaas niet zo makkelijk. Vaak blijven er hardnekkige glitters op je nagels zitten en je loopt nog dagen rond met hier en daar een verdwaalde glitter op je nagel. Geen idee hoe je dat er goed afkrijgt? Lees dan snel verder, want Girlscene geeft je tips.

Tip 1
Wat heb je nodig?
Nagellakremover (met aceton werkt het beste, maar dat is slecht voor je nagels en handen. Gebruik dus liever zonder aceton)
Watjes
Aluminiumfolie

Maak je watje helemaal nat met de nagellakremover. Leeg het watje op je nagel en doe daar een stukje aluminiumfolie overheen. Het watje blijft op deze manier goed op z'n plek zitten. Laat het zo'n vijf minuten zitten (doe ongeveer 7 minuten als je nagellakremover zonder aceton gebruikt) en haal het watje eraf met een vegende beweging. Et voilá, alle nagellak is verdwenen!

Het is wel verstandig om daarna handcrème en nagelriemolie te gebruiken zodat je handen zacht blijven.

Bekijk hieronder hoe het moet:


Tip 2
Een andere manier om glitternagellak te verwijderen, is om bij de drogisterij een potje te kopen waar al nagellakremover inzit. Je stopt je vinger erin en laat het een paar minuten weken.

In dit filmpje zie je hoe het moet:

Welke manier gebruik jij om glitternagellak te verwijderen? Of heb jij nog een andere manier?
Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀