Fashion

Stem & Win SuperTrash shoptegoed t.w.v. € 250,-

Afgelopen vrijdagavond presenteerde SuperTrash de nieuwe lente/zomercollectie aan de pers. Het was niet zomaar een presentatie, het bleek een heuse wedstrijd. In de SuperTrash Style Off Contest strijden Nederlandse bloggers tegen elkaar met hun uitgekozen outfit. Een van de deelneemsters? Girlscene's Danique! Dat wordt stemmen ladies, ze heeft jullie stem hard nodig! 

Het SuperTrash event vond plaats in het Conservatorium Penthouse Suite. Danique's eerste reactie? 'Waaauw!' Een prachtige locatie met een over de top luxe uitstraling. Het was een grote eer om daar te zijn, want er waren maar 20 Nederlandse bloggers exclusief uitgenodigd! 

Onder het genot van culinaire hapjes en champagne presenteerde SuperTrash de nieuwe lente/zomercollectie. Wij kunnen je vertellen dat de collectie uit prachtige items bestaat! Denk aan sorbetkleuren, drukke prints, killer heels tot fashionable sandaaltjes en van zijden jurken tot gekleurde jeans. Voor elk wat wils!

Daarna was het tijd voor de wedstrijd! Danique's uitgekozen outfit hing al netjes op haar te wachten met aangehecht naamkaartje. Het was aankleden tot je erbij neerviel, want als je niet tevreden was mocht je snel je outfit omruilen voor een andere. Daarnaast kon je je outfit nog oppimpen met accessoires en sieraden. She liked it!!


Plezier met Tess en Esmee 😉


De outfits!


Met Lizzy van der Ligt!


Tadaaaaa, dit is de outfit geworden!

Ben jij fan van Danique's SuperTrash outfit? Shop de look! 


1. Armbanden, € 19,95
2. Broek, € 129,95
3. Hoed, € 79,95
4. Pumps, € 149,95
5. Armband, € 49,95
6. Top, € 59,95

Het geweldige was dat iedereen de complete outfit mocht houden! Als kers op de taart kreeg je nog een nagellakje, een heerlijke geurkaars en het lente-zomer lookbook mee naar huis om nog eens rustig doorheen te bladeren. 

Kortom: Een heerlijke avond in een luxueuze omgeving waar je normaal niet zo snel komt en natuurlijk veel gezellige meiden waarmee je dezelfde passie deelt: bloggen!

Danique wil de SuperTrash Style Off Contest natuurlijk super graag winnen. Daar heeft ze jouw hulp zeker bij nodig! Zoek hier Girlscene tussen alle meiden en breng je stem uit,  want daarmee maak jij direct kans op € 250 SuperTrash shoptegoed! Thanks alvast!!

Beeld: Desiré van den Berg/New Dutch Photography Talent voor SuperTrash + Danique's Instagram: DaniqueHoofwijk

Must reads 👀