Levi's creëert de perfecte jeans

Fashion door Redactie

Misschien heb je de banners op Girlscene al gezien: we hebben namelijk een leuke campagne draaien van het merk Levi's. Zij hebben namelijk een speciale collectie jeans voor vrouwen gelanceerd, genaamd 'Curve ID'.

Levi's begrijpt namelijk dat het voor veel vrouwen een hel is om de perfecte spijkerbroek te vinden. Daarom hield het jeansmerk een groot onderzoek: ze vroegen maar liefst 60.000 vrouwen naar hun spijkerbroekfrustraties. Ook werden hun lichamen met behulp van een 3D-bodyscan opgemeten. Op basis van deze resultaten werden drie verschillende lichaamtypes vastgesteld, die gelijk staan aan de lichamen van 80 procent van alle vrouwen ter wereld.

En juist voor deze lichaamtypes zijn drie verschillende Curve ID-modellen ontworpen: de Slight Curve (voor rechte vormen), Demi Curve (deze houdt je lichaam in proportie) and Bold Curve (voor vrouwen met rondingen). Kortom: eindelijk een perfecte jeans voor (bijna) iedereen!

levi's

levi's

Ter ere van deze nieuwe collectie kun je op de website van Levi's een quiz doen om erachter te komen welk model het beste bij jou past. Ook kun je je laten opmeten bij de Levi's-winkel.

De prijzen van de broeken variëren van 80 tot 130 euro; niet super goedkoop dus, maar eventjes sparen, en dan heb je wel de perfecte jeans!