Celebs

Celebrity twins

Tweeling zijn is iets heel bijzonders. Niet iedereen kan zeggen dat je op dezelfde dag als je broer of zus bent geboren of heel erg op elkaar lijkt. Er zijn een aantal celebrities die dit wel kunnen zeggen! Kijk je mee?

Mary-Kate en Ashley Olsen


De bekendste tweeling is natuurlijk de Olsens. Van jongs af aan verschenen zij al samen op tv en ook nu zijn ze super close. Samen schijnen ze maar liefst 100 miljoen dollar te hebben! 

Scarlett en Hunter Johansson


Scarlett is drie minuten ouder. Hunter over zijn tweelingzus: 'Zij vertelt mij hoe meiden denken. Als ik het even niet meer weet, dan bel ik haar'. 

Gisele en Patrícia Bündchen


Gisele is vijf minuten ouder. De camera's zijn dol op Gisele, maar Patrícia houdt zich liever op de achtergrond als manager van haar tweelingzus. 

Aaron en Angel Carter

'Wij zijn absoluut een tweeling', zegt Angel. 'Het is niet dat je meer van je tweelingbroer houdt dan van je andere broers en zussen, maar er is gewoon een sterkere connectie.' 

Benji en Joel Madden


Deze twee mannen zijn niet alleen tweelingbroers, maar ze vormen ook nog eens de band Good Charlotte! 

Ashton en Michael Kutcher


Ashton en Michael zijn dan wel tweelingbroers, maar er zijn bijna geen foto's van hun samen te vinden (in ieder geval geen foto's die wij mogen plaatsen). Michael over Ashton: 'Hij wilde altijd al acteur worden. Hij heeft nooit opgegeven en daarom ben ik trots op hem'. 

Barbara en Jenna Bush


Bush was jarenlang de president van Amerika, maar zijn grote trots is dan zijn tweeling.

Samantha en Charlotte Ronson


Samantha (de ex van Lindsay Lohan) is een succesvolle DJ, maar haar tweelingzus houdt zich met iets anders bezig. Charlotte is een fashion designer en ontwerpt unieke kledingstukken. 

Dylan en Cole Sprouse

Jarenlang konden wij genieten van de streken van de Sprouse brothers in Zack & Cody. Hoe leuk is het dat er twee van deze knappe jongens zijn?!

Welke tweeling vind jij het leukst? Welke vind jij heel erg op elkaar lijken?

Bron: eonline, buzzfeed
Bron beeld: reporters

Bedankt voor de tip, Elise V.!

Must reads 👀