Food

Uit Pauline’s keuken: Quesedillas met chorizo

Pauline van Uit Pauline's Keuken maakte voor ons deze quesedillas met chorizo. Quesedillas zijn gebakken wraps met een vulling ertussen, vaak worden ze met kip, kaas en tomaat gegeten, maar deze versie met chorizo is ook super lekker! Lees hier het recept.

Recept

Quesedillas zijn Mexicaans en je eet ze bij de lunch, als tussendoortje of bij de borrel. Het is super makkelijk om te maken en je hebt niet veel ingrediënten nodig. Het lekkerste is om ze met salsasaus of chili saus te eten.  

Ingrediënten voor 24 stuks:
♥ 8 tortilla wraps
♥ 1 stuk chorizo
♥ 3 tomaten
♥ 3 lente uitjes
♥ 200 gr geraspte kaas
♥ 1 rode paprika 

Ingredienten

Zo maak je het
Zet een grote koekenpan op het vuur en laat deze heet worden. Gebruik geen olie of boter. Snij vervolgens de chorizo in dunne plakjes, de tomaten in stukjes, de lente ui in ringetjes en de paprika in blokjes. Neem een wrap en beleg deze met de ingrediënten. Strooi er veel kaas over en leg er een wrap bovenop. Leg de tortilla in een droge koekenpan en bak deze op een zacht vuur in ongeveer 7 minuten goudbruin. Dan draai je de tortilla om en bak je de andere kant ook nog 4 minuten. Snij de quesedillas in punten en serveer het met salsa of chilisaus. En smullen maar!  

Recept

Over mij
Ik ben Pauline, woon in Haarlem en ik denk in eten. Toen ik klein was bakte ik al koekjes met mijn oma. Op mijn blog Uit Pauline's Keuken kun je al mijn keukengeheimen lezen.

Ga jij de quesedillas met chorizo ook maken?

Door: Pauline

Must reads 👀