News

Gossip Girl(scene) week 14

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron beeld: Reporters

Het lijkt erop dat Gossip Girl-snoepje Chace Crawford van de markt af is! Chace, die Nate speelde in Gossip Girl (R.I.P.) had voorheen relaties met Carrie Underwood en Ashley Greene. In 2012 vertelde hij nog in een interview hoe moeilijk het was om nieuwe vrouwen te ontmoeten, omdat het aanbod beperkter is als je zoals hij met een kleine groep mensen omgaat. Maar het lijkt erop dat het probleem verholpen is. Chace werd afgelopen weekend wel heel erg intiem gespot met Canadees model Rachelle Goulding.

Wij geven de hoop pas op als er een ring om haar vinger zit!


Bron beeld: Reporters

Voor zover wij weten zijn Jennifer Aniston en haar verloofde Justin Theroux nog niet getrouwd. Toch laat Jennifer zich graag 'Mevrouw Theroux' noemen. Volgens vrienden van Jennifer kan Jennifer er maar niet over uit hoe goed 'Jennifer Theroux' klinkt. Volgens diezelfde vrienden van Jen overweegt Jennifer na haar bruiloft Justin's naam aan te nemen en haar eigen achternaam volledig weg te laten. Jennifer zou een nieuwe start willen maken en is op dit moment gelukkiger dan ooit!


Khloé met haar neefje (Kourtney's zoontje) Mason / Beeld: Instagram

Khloé Kardashian is alweer bijna vier jaar getrouwd met Lamar Odom, maar kindjes hebben de twee nog niet. Niet dat Khloé geen kinderen wil, die wil ze juist heel graag! Probleem is dat Khloé heel moeilijk kinderen kan krijgen en misschien zelfs wel nooit kinderen kan krijgen. Maar er is hoop voor Khloé, zus Kourtney (zelf moeder van twee kindjes) heeft aangeboden draagmoeder te zijn voor het kind van Khloé en Lamar. Dit was te zien in een aflevering van Kourtney & Kim Take Miami die afgelopen weekend in Amerika werd uitgezonden. Of Kourtney daadwerkelijk de draagmoeder van Khloé's kindje wordt is nog maar de vraag.. Khloé wil het eerst zelf nog proberen.


Bron beeld: Reporters

Maandag was het 1 april en jullie weten allemaal wat dat betekent.. 1 april kikker in je bil! Toen wij de volgende dag om half acht 's ochtends in de trein zaten op weg naar kantoor lazen we een tweet van Lindsay Lohan 'Officialy Pregnant'. Gelukkig besefte we ons net op tijd dat het in Los Angeles nog 1 april was. Maar… Linds was op dat moment niet in LA maar in Brazilië, waar het al lang 2 april was. Is Lindsay dan écht zwanger, of is het toch een grap. Wij hopen dat Linds gewoon nog een beetje jetlag had en zich in de tijd vergist had. Want op dit moment zien wij een Baby Lohan nog niet echt zitten… Maar misschien denkt LiLo daar anders over!

Update: LiLo heeft op Twitter gezegd dat het een 1 april grap is: 'April Fools. Where's everyone's sense of humor?'


Bron beeld: Reporters

Hilary Duff kunnen we binnenkort bewonderen in Two & a Half Man. Ze zal een dronken vrouw spelen waar Ashton Kutcher's personage een crush op krijgt. Het is niet de enige serie waar Hilary in te zien is, eerder dit jaar was ze ook al te zien in de serie Raising Hope. Als alles volgens plan verloopt krijgt Hilary dit najaar haar eigen Sitcom op TV. Wij zijn heel erg benieuwd wat dat gaat worden!

Bronnen: Ohnotheydidn't, PerezHilton, Pinkisthenewblog

Must reads 👀