Behind the Girlscene-redactie #14

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield..

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?  


Fabienne is de gelukkige winnares van het Justin Bieber pakket: 'Ik heb de parfum van Justin Bieber met de bodylotion ontvangen hoor en ben er superblij mee! Bedankt!'


Het is allang duidelijk dat er veel sportfanaten op de redactie zijn. Danique, Esmee van Fashionscene en Claartje van Vrouwen.nl namen dit keer een lesje hot yoga bij Absolute Yoga. Jep, yoga doen in veertig graden. Respect!

Oreo
Afgelopen zaterdag maakte Petra met haar vriend dit Oreo toetje. Ze dacht eerst dat het om te bakken was, terwijl er nog 'No Bake Dessert' op staat, maar het smaakte er niet minder lekker om! We loooove Oreo!

Pasen
Op eerste paasdag had Petra een heerlijke brunch bij haar schoonfamilie. Zoals je ziet was de hond ook van de partij! Gelukkig was ze nog wezen hardlopen 's ochtends, want ze ging 's middags thuis ook nog een high tea doen!

Pasen
De high tea bij Petra thuis. Dit was de tweede ronde met hartige hapjes. Hiervoor had ik al een paar heerlijke cupcakes en muffins op. Je begrijpt wel dat dit dan ook meteen het avondeten was ;-). We hebben lekker lang getafeld met de familie!


Annemerel begon haar Pasen met het beschilderen van haar gekookte eitje met nagellak. Hmm, nu valt ze door de mand. Nailart is niet haar ding ;-).

scriptie
Quirine heeft helemaal geen Pasen gevierd :-(. Ze zat het weekend opgesloten in huis, omdat ze dinsdag haar scriptie moest inleveren. Maar.. het is gelukt! Ze kon het op tijd inleveren. Jippie!


Ook at ze de lekkerste citroentaart ook! De bodem is gemaakt van bastognekoeken en de bovenkant is romig en smaakt - natuurlijk - naar citroen!


Tweede Paasdag was een stuk gezonder van Annemerel. Ze begon met een groen sapje en ging vervolgens voor een rondje hardlopen!


Ook gaf Annemerel zichzelf een paascadeautje (doen jullie daar niet aan?) een nieuwe lens voor haar camera! Nu is ze straatarm, maar kan ze dit weekend in Parijs wel hele mooie foto's maken!


Op het Girlscene HQ wordt er gewerkt in stijl ;-). Zo drinken wij onze thee uit Girlscene mokken!


Op de website vind je veel artikelen over sport met bijvoorbeeld oefeningen voor de armen. Natuurlijk proberen wij deze oefeningen ook uit! Sportfanaat Annemerel is niet bang om even op te drukken.


Emma werkte weer een dagje thuis. De zon was niet te zien op donderdag, maar deze gele tulpen vrolijkte haar dag wel op! Ook drinkt ze altijd een beetje teveel koffie als ze thuis is ;-). 

herome
Quirine heeft de nieuwe nagellakken van W.I.C. by Herôme getest! Binnenkort zie je hoe de kleuren zijn en wat ze van de nagellakjes vindt!

Nagellak
En Petra testte de nieuwe lakjes van Max Factor! Ook deze lakjes zijn binnenkort te zien op Girlscene.

Sultana
Ook kregen wij afgelopen vrijdag een pakketje met Sultana's opgestuurd: yummie!! In dit pakketje zitten de vernieuwde Sultana's die nu nog fruitiger en knapperiger zijn! Wij kregen de smaken appel, bosvruchten, peer kaneel, volkoren en naturel opgestuurd. Girlscene's Danique vind de appel het lekkerst en de favoriete smaak van Quirine en Petra is appel kaneel. Welke smaak is jouw favoriet? Laat het weten op Sultana.nl.

Wat hebben jullie deze week gedaan? 

Nog een fijne zondag!