Lifestyle

Bikinitips voor volslanke dames

Yes! Het koude weer is voorbij, nu kun je lekker in je bikini shinen op het strand! Toch is dit voor sommige meiden niet zo vanzelfsprekend; zij hebben namelijk een maatje meer en weten soms niet welke bikini nou goed bij hun figuur past. Maar, geen nood! Girlscene vertelt handige en slimme bikinitips voor de volslanke dames onder ons.

Dit artikel gaat er niet om of je moet afvallen, of dat je niet blij mag zijn met je figuur (natuurlijk wel!). Hier vind je alleen tips wat voor bikini of badpak het beste bij jou past als je een maatje meer hebt.

Draag een bikini die of badpak dat gemaakt is van stevig materiaal. Hierdoor zorg je ervoor dat alles mooi op zijn plaats blijft zitten.

Draag een bikini of een badpak dat mooi afkleedt. Hoe je daarvoor zorgt? Kies een bikini uit die niet te klein is, hiermee voorkom je dat de randen in je huid gaan snijden, maar kies ook niet voor een te groot exemplaar. Grote badpakken en uitlubberende bikini's staan bij niemand mooi.

bikini
Dcfans

Om dit effect te voorkomen, koop je een bikinibroekje in de juiste maat

Spreekt eigenlijk voor zich, maar om het toch nog even te melden: laat ieniemienie stringbikini's achterwegen ;-). Dit kan bijna niemand hebben.

Leid de aandacht naar je positieve punten. Dus ben je trots op je volle borsten? Draag dan een bikinitop in een felle kleur of met een printje.

Wil je je buikje verbergen? Dan is een badpak of een tankini wat voor jou.

bikini
Tumblr

Kies voor een bikini met stevige cups. Een hooggesloten broekje is ideaal om je buik daarmee te verdoezelen.

Ben je onzeker over je billen en/of benen? Koop dan een omslagdoek of een rokje. Het staat niet alleen erg mooi, het is ook een slimme manier om hiermee 'schoonheidsfoutjes' te verdoezelen. Ook een broekje in een donkere kleur of een bikinibroekje met korte pijpjes is dan geschikt voor jou.

bikiniBlondinbella
Trots op je borsten? Show it met een mooi topje!

En de laatste tip: draag waar JIJ je lekker in voelt! Trek je toch liever een kort broekje aan of voel je je fijner in een short? Niemand houdt je tegen :-).

Bron: Trendystyle.net

Heb jij nog tips?