Beauty

Hoera! Beautybox bestaat 1 jaar!

… en dat moet gevierd worden! Daarom is het thema van de maart editie ‘Cadeautjes’. Alles wat je in deze box ontvangt zou je cadeau kunnen doen aan jezelf of aan een ander. Ben je al nieuwsgierig geworden wat er deze maand in de Beautybox zit? Kijk dan snel verder!

beautybox
De Beautybox van maart.

beautybox maart
Tadaa! De inhoud van de box.

beautybox
Scottish Fine Soap – Soap in a Tin
Deze handzeep heeft verzorgende en hydraterende eigenschappen van haver, hyacint, zeewier en heide. De zeep ruikt naar bloemen en is dierproefvrij. Dit product is een full size en de prijs is €5,05.

beautybox
Spiegeltje
Als extraatje deze maand krijgen alle abonnees een spiegeltje van Beautybox. Handig voor in je tas!

beautybox
Miners – Tin o’ Tint
Beautybox heeft dit nieuwe merk uit Engeland ontdekt. Miners cosmetics is geïnspireerd door mode, trends en kleuren op de catwalk. De lippenbalm is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is verrijkt met vochtinbrengende formule.
Dit product is een full size en de prijs is €3,95.

beautybox
Red Carpet Queen – Bullet Proof Nail Polish
De Bullet Proof Nail Polish van RCQ bevat een hoge dosis nitrocellulose waardoor de nagellak tegen een stootje kan. Daarnaast droogt de lak ook snel en heeft een goede dekking na twee lagen. De nagellak wordt in verschillende kleuren geleverd.
Dit product is full size en de prijs is €14,95.

beautybox
Make-up Studio – Fluid Liner
Deze eyeliner heeft een metallic effect en door de stevige punt kun je makkelijk een mooie, strakke lijn zetten. De Fluid Liner wordt geleverd in drie kleuren: zwart, groen en bruin.
Dit product is een full size en de prijs is €12,90.

beautybox
Thierry Mugler – Womanity
Dit parfum is eco-vriendelijk en ontwikkelt zich op iedere huid anders. Het parfum bevat geuren van vijgen, kaviaar, vijgenhout en vijgenblad. Met deze geur wil de bedenker alle vrouwen wereldwijd met elkaar verbinden.
Dit product is een sample size van 1,2 ml. Full size is 50ml en de prijs daarvan is €70,50.

Voucher

Vergeet jij ook vaak tijdens je drukke (werk)dag de kapper te bellen voor een afspraak? Of weet je niet waar je last-minute terecht kunt voor een pedicure als (eindelijk) de zon weer begint te schijnen? Een herkenbaar probleem voor veel vrouwen. Gelukkig kan je vanaf nu terecht bij BeautyBookers om gemakkelijk al je beauty- en kappersafspraken maken. Vind, vergelijk en boek direct een behandeling bij je favoriete salon via www.beautybookers.nl!

Wil jij jezelf of een ander verwennen met een box vol beautyproducten waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Word dan nu lid en ontvang iedere maand zo’n box. Een abonnement op de Beautybox kost €14,95 inclusief verzendkosten. Wees er snel bij voor de maart-editie!

Heb jij al de Beautybox?