News

Meet de nieuwe Robert Pattinson!

Iedereen heeft het over Max Irons. Waarom? Hij speelt in de nieuwe film van Stephenie Meyer 'The Host' (die vandaag uitkomt!) en hij wordt nu al de nieuwe Robert Pattinson genoemd. Hoog tijd om meer te weten te komen over deze knappe acteur! Zwijmel je met ons mee?

♥ Hij is 1.88 m.

♥ Max was model voor Burberry. Niet gek met zo'n knappe kop..

♥ Hij speelt gitaar.

♥ De acteur moest voor een rol zes keer per week in de gym staan, maar dat vond hij niet zo leuk. Daarna steekt hij altijd een sigaret op (foei!).

♥ Hij houdt van wandelen, duiken en lezen.

♥ Max is gek op Griekenland. Hij zou daar voor eeuwig kunnen vertoeven.

♥ Wat hij zoekt in een vrouw: Max houdt van een natural look. Hij vindt het belangrijk dat ze lief en vrijgevig is, een meisje die weet wat belangrijk is en niet opgaat in oppervlakkige dingen. Daarnaast vindt hij humor zeer belangrijk!

♥ Max ging net als Rob naar de prestigieuze school Dragon Prep School, waar je de leraressen aanspreekt met 'Ma' (raar!).

♥ De ouders van Max zijn allebei acteur. Het is hem dus met de paplepel ingegoten.

♥ Max wilde altijd een gevechtspiloot worden, maar hij moet er niet aan denken om mensen te vermoorden.

♥ Max heeft dyslexie.


Max en Saorise.

♥ De regisseur van 'The Host' heeft de zoenscene van Max en Saorise Ronan (de andere hoofdrol in de film) verlengd, omdat de fans bij een test screening zo enthousiast waren.

♥ Hij had een relatie met actrice Emily Browning, maar zij zijn uit elkaar sinds vorige zomer. Dat betekent dus dat hij single is, YES!

♥ De knappe acteur werd net als Robert ontdekt door casting director Catherine Hardwicke.

♥ Max speelt in 'The Host' een Amerikaan, maar hijzelf is geboren in Londen. Zucht, we dachten dat we hem niet leuker konden vinden, maar nu we weten dat hij een Brits accent heeft..

Watch on YouTube

Wat vind jij van Max? Hot or not?

Bron: ohnotheydidnt, imdb
Bron beeld: reporters

Must reads 👀