Behind the Girlscene-redactie #13

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?  

Danique & Kelly Osbourne
Kelly Osbourne was vorige week vrijdag in Amsterdam. Girlscene's Danique sprak haar samen met Esmee van Fashionscene. Lees het interview hier

Agenda
De nieuwe Girlscene agenda is een feit! Op de redactie kregen wij een exemplaar van de Girlscene agenda afgelopen week. De agenda werd geleverd met overheerlijke cake pops om het te vieren! Houd Girlscene in de gaten voor de nieuwe agenda.

Like my brand
Girlscene's Danique was afgelopen week bij het evenement Goodiebag Girl in Amsterdam. Er waren verschillende BN'ers en pers aanwezig. Het was de eerste editie van Like My Brand, een werkelijke speeddate avond waar je kennis maakt met verschillende merken i.p.v mannen. Lees het artikel over Goodiebag Girl hier.

Goodiebag Daique
Natuurlijk ging Danique zelf niet weg zonder goed gevulde goodiebag(s)!


Temperatuur tien graden omhoog en wij zijn tevreden! Annemerel bracht woensdag aan het eind van de middag een bezoekje aan het strand waar ze nog geen twee kilometer vandaan woont. Wat was het koud, maar wat was de zon fijn!


En bij dat zonnetje horen natuurlijk ijsjes! Die overigens wel gewoon binnen gegeten werden, want eh.. buiten zou het ijsje nog aan je lippen vast vriezen zo koud was het! Annemerel is momenteel totaal verslaafd aan de kokosijsjes van Beluga (onder andere te koop bij de AH), ze eet er gerust vier achter elkaar. 


Emma werkte afgelopen week twee dagen thuis. Een beetje eenzaam zonder de gezellige collega's, maar wel lekker doorwerken!

koffie
Koffie, koffie en nog eens koffie. Dit drankje helpt Quirine om de laatste week voor de deadline van haar scriptie door te komen. Nog even en ze is er vanaf. Whoehoe!!

trui
Als de lente niet komt, dan moet je het zelf maar naar binnenhalen! Deze vrolijke trui heeft Quirine gekregen toen ze op persreis was bij s.Oliver. Wat vind je ervan? Je leest haar verslag hier.


Emma was dolblij met haar nieuwe iPhonehoesje van Colorswitch. De vrolijke kleurtjes brengen haar helemaal in de zomerstemming, ook al is het nog super koud buiten.


Danique en Emma waren donderdagmiddag te vinden op een event van P&G Prestige. Hier werd de nieuwe geur van Bruno Banani 'Dangerous Woman' gepresenteerd.


Wat ze gingen doen? Op flirtles! Jawel, ze moesten hun charmes in de strijd gooien om Dirk Taat en deze knappe jongen te versieren.


En het was allemaal niet voor niks, want je kon een beker winnen! Helaas hebben Danique en Emma hem niet meer naar huis genomen, maar Raquel van Fashionscene was de grote winnares. Helaas zaten deze twee knapperds niet in het prijzenpakket.. 


Wat hebben jullie deze week gedaan?

Nog een fijne zondag & natuurlijk fijne paasdagen ladies!