Food

Recept: Paascupcakes!

Het is bijna Pasen! Bij ons thuis staat er rond die tijd altijd standaard een grote vaas gevuld met paaseitjes. Heel verleidelijk en als ik niet oplet snoep ik er veel weg. Met een paaseitje kan je een super lekkere chocolade vulling maken voor in je cupcake. Hoe? Kijk dan snel verder!

Wat je allemaal nodig hebt om deze cupcakes te maken:
cupcakes die net uit de oven komen
paaseitjes (het liefst met een zachte vulling)
vrolijke sprinkels
frosting
spuitmondje voor een mooie toef
appelboor

Je haalt de cupcakes uit de oven en gaat met de appelboor in het midden van de cupcakes een gat maken. Met de appelboor haal je stukjes cake uit de cupcake zodat er een paaseitje in past.

Je stopt dan snel een paaseitje in het gat dat je net met de appelboor hebt gemaakt. Doordat de cupcakes nog warm zijn zal het paaseitje een beetje gaan smelten.

Als je al je cupcakes gevuld hebt met een paaseitje laat je de cupcakes afkoelen.

Spuit dan een mooie toef op de afgekoelde cupcakes. Ik heb een lichtgele topping gemaakt, om een beetje in de paas sferen te blijven. Maak af met gekleurde sprinkels en verras je gasten!

Een easy manier om je cupcakes te vullen, en wat zullen je gasten verrast zijn met zo’n heerlijke vulling! Happy baking!

xoxo Sabien Wedman van Bonbien.nl

Ga jij deze paascupcakes maken?

Must reads 👀