Fashion

Steek je iPhone in een fashionable jasje met exlusieve Girlscene korting!

We zijn in een tijd gekomen waarin je telefoon niet alleen praktisch is, maar ook een accessoire. Er zijn super leuke hoesjes waarmee jij jouw smartphone in een fashionable jasje kunt steken. Je neemt 'm tenslotte overal mee naartoe, dus hij moet wel bij jouw outfit passen! Bij Colorswitch kun je terecht voor een groot assortiment aan iPhone cases en ColorSkins. Als Girlsene-lezeres krijg je nu 20% korting!

Colorswitch.nl is een webshop om je iPhone te personaliseren. In de webshop vind je verschillende iPhone cases en ColorSkins. Dat laatste is een sticker die je op je iPhone kunt plakken, waardoor ook de voorkant van je iPhone is gepimpt! Ben je de sticker zat of past hij niet meer bij je nagellak, dan kun je het er zeer gemakkelijk weer afhalen en het laat geen lijmresten achter!


1. Missoni Red Case, € 29,95
2. Aztec Sass Case, € 29,95
3. Missoni Blue Case, € 29,95
4. Dannijo Blue Case, € 29,95

Girlscene is gek op de cases van Colorswitch. De redactieleden hebben allemaal een case uit de nieuwe collectie. De vrolijke kleuren en patronen brengen ons helemaal in de zomersfeer!


1. Aztec Galaxy Pink Case, € 29,95
2. Dannijo Purple Case, € 29,95
3. Galaxy Case, € 29,95

De iPhonehoesjes en ColorSkins zijn verkrijgbaar voor zowel iPhone 4/4s en iPhone 5. 

Als Girlscene-lezeres krijg jij nu 20% korting op je bestelling! Hoe? Voer de code Girlscene in bij de bestelling. De kortingscode is twee weken geldig, dus sla je slag op Colorswitch.nl!

Welk iPhonehoesje ga jij aanschaffen?

Must reads 👀