Accessorize groeit!

Fashion door Redactie

Kledingketen Accessorize opent binnenkort weer nieuwe Accessorize winkels in zowel Nederland als Belgie. We like!

Eind oktober zal de tweede Accessorize winkel in Belgie geopend worden, in Shopping Center Wijnegem. Daarnaast openen ze begin november een Accessorize shop-in-shop in V&D Leiden.

-

Monsoon

Daarnaast is zojuist de Britse kleding & accessoireketen Monsoon, het grote bedrijf achter Accessorize eigenlijk, onlangs in Nederland gelanceerd. In september 2010 opende Monsoon 4 shops in V&D. De shops zijn gevestigd in V&D Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amstelveen.

Monsoon werd gelanceerd in 1973 in Londen. Vandaag de dag geldt Monsoon als een van de meest populaire en trendsettende modeketens van Engeland. Accessorize is destijds ontstaan vanuit de succesvolle accessoire afdeling van de Monsoon winkels.

De ontwerpers van Monsoon laten zich inspireren door invloeden van over de hele wereld en sluiten direct aan op de hedendaagse trends. Deze combinatie zorgt voor unieke eigentijdse collecties. Doordat Monsoon daarbij altijd en uitsluitend werkt met de mooiste stoffen, kleuren, technieken en grondstoffen, afkomstig uit het Verre Oosten, weet het merk steeds grote invloed uit te oefenen op het modebeeld.

-