Lifestyle

Heb je een minuutje? Met deze 24 manieren ben je binnen 60 seconden weer fit!

Wat nou als we jou vertellen dat je slechts een minuutje nodig hebt om weer fit te worden? Iedereen heeft een vol schema en is druk, druk, druk. Tijd is kostbaar, maar het zijn juist de kleine dingen die jou helpen om weer scherp te zijn. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel wat deze 24 manieren zijn die jou snel weer fit en gezond krijgen zonder dat je daarvoor naar de sportschool moet.

1 Flossen: Je hebt het vast al vaak gehoord, maar jouw tanden flossen maakt echt het verschil.

♥2 Stretchen: Even stretchen, maakt niet uit waar je bent, maakt je weer ontspannen. Dus als jij de volgende keer in de rij staat of als je naar de reclame kijkt op tv, rek jij je uit.

♥3 Pak een gezond tussendoortje: Dat is beter dan dat je een hongeraanval krijgt waardoor je een ongezonde snack uit de automaat haalt. Pak voordat je de deur verlaat noten of een appel en je hebt altijd iets bij de hand als je trek krijgt.

noten
Tumblr

♥4 Neem de trap: In plaats dat je staat te wachten voor de lift of dat je op de roltrap stapt, pak je de trap en verbrand je extra calorieën.

♥5 Ga op zoek naar een gezond recept: Skip Facebook voor deze keer en ga opzoek naar een gezond recept voor de avond.

♥6 Neem even pauze achter je computer: Geef je ogen voor een paar minuten wat rust zonder computer of smartphone.

♥7 Voeg citroen toe aan je water: maak je glas water gezonder door een schijfje citroen in te doen.


Tumblr

♥8 Print een work-out uit: Ben je oude workout zat? Ga dan op zoek naar een nieuwe! Print deze uit en je kunt weer even voort.

♥9 Maak je bureau schoon: Het maakt niet uit hoe opgeruimd jouw bureau is, het zit vol met bacteriën. Pak een spray en maak je bureau in een minuutje schoon. Vergeet ook niet het toetsenbord!

♥10 Haal drie keer diep adem: Ready, set, breathe! En, voel je je gelijk al beter?

♥11 Masseer je drukpunten: Voorkom hoofdpijn en masseer dit drukpunt voor een minuut.


drukpunt
b-r-t-m

♥12 Bel een vriendin: Ja, WhatsApp gesprekken zijn leuk, maar niks ontstresst beter dan een gesprek met een goede vriend.

♥13 Drink een glas water: Het kost net zoveel moeite om een glas water te pakken dan een glas frisdrank, maar niet zoveel als de tijd die je nodig hebt om het te verbranden in de sportschool.

♥14 Maak een lijstje met dingen waar je blij mee bent: Het duurt een minuut om op te schrijven waar je op dit moment dankbaar voor bent.

♥15 Loop even een rondje: Als je voor een tijdje binnen zit, loop dan even naar buiten en je voelt je gelijk weer opgeladen.

lopen
Tumblr

♥16  Was je handen: Verlaag de kans dat je ziek wordt. Gebruik een scrub om je handen grondig te wassen.

♥17 Neem vitaminen: Ben je het vergeten? Pak dan nu een glas water en neem je vitaminen voor vandaag.

♥18 Ruim je kamer op: Soms is het enige wat je nodig hebt een nette kamer (en een opgemaakt bed) om te zorgen dat je productief bent.

♥19 Speel je favoriete liedje af: Muziek zorgt voor goede motivatie. Dus, zet je favo song op en het rot klusje waar je mee bezig bent, gaat veel makkelijker.

muziek
Tumblr

♥20 Pak je gymtas: Pak voor de volgende dag al je gymtas in. Niet alleen wil het dan 's ochtends makkelijker gaan, het voorkomt ook dat je een excuus minder hebt om de work-out over te slaan.

♥21 Maak een lijst met korte termijn doelen: Maak aan het begin van de week een lijstje met korte termijn doelen. Zo weet je precies wat je deze week moet doen en het voorkomt dat je afgeleid wordt.

♥22 Vries je fruit in: Lukt het jou niet om op tijd al het fruit te eten voordat het overrijp is? Snij het in plakjes en vries het in. De volgende keer kun je het gebruik voor jouw favoriete smoothie.

♥23 Wees positief: In plaats dat jij je focust op de negatieve dingen, focus je op de positieve dingen in het leven. Dus geef jezelf en andere complimenten en plan leuke dingen met vriendinnen.

laugh
Tumblr

♥24 And last but not least: Smileee!! 🙂

Bron: Fitsugar.com

Ga jij deze manieren gebruiken?