Beauty

Nagelstickers van L'Oreal Paris

18

L'Oreal heeft nieuwe nagelstickers uitgebracht! Zelf vind ik -Petra- nagelstickers echt een uitvinding. Vaak zijn ze niet zo heel moeilijk om aan te brengen en je hebt binnen no time prachtige nagels zonder het gedoe van nagellak! Vaak heb je met nagellak niet één maar soms wel drie lakjes nodig. Hier heb ik lang niet altijd tijd voor, maar ik wil toch mooie nagels. Lees nu verder hoe je met de stickers van L'Oreal snel prachtige nagels krijgt.

Alle nagelstickers bij elkaar:
Nagelstickers

L'Oreal, heeft zoals je ziet een hele hoop nieuwe nagelstickers uitgebracht. In deze review test ik een aantal van deze stickers.

Nagelstickers met bloemen
L'Oreal stickers

Dit is wat er in de verpakking zit:
L'Oreal stickers

Er zitten 18 stickers in zodat je genoeg keuze hebt uit verschillende maten. Zoals je ziet zijn deze stickers een beetje doorzichtig.

Het resultaat:
L'Oreal stickers

♥ Wat vind ik?
Deze stickers zijn erg handig om aan te brengen op je nagels. Ze buigen makkelijk, waardoor ze de vorm van je nagels snel aannemen. Ook heb je geen last van vouwen met deze nagelstickers. De bloemetjes zien er schattig uit en zullen het ook zeker goed doen in de zomer!

Disco Diamond
L'Oreal stickers

L'Oreal stickers

Het resultaat:
L'Oreal stickers

♥ Wat vind ik?
Deze nagelstickers waren wel iets lastiger om aan te brengen. Dit komt omdat er op de stickers steentjes zitten, waardoor het lastiger is om de sticker te buigen en af te vijlen. De kunst is om de sticker zo strak mogelijk aan te brengen op je nagel. Dit heb ik gedaan door goed op de onderkant te drukken van de sticker en vervolgens de sticker strak trekken door er met je vingers overheen te vegen. Het effect is wel heel leuk voor een feestje!

Feuille D'or
L'Oreal stickers

L'Oreal stickers

Het resultaat:
L'Oreal stickers

♥ Wat vind ik?
Een erg leuk resultaat! Je valt met deze nail art zeker op. Het was wel lastig om deze stickers mooi aan te brengen. Dit komt omdat de stickers een beetje reflecteren als een soort spiegeltje. Je ziet dus heel snel elk vouwtje zitten. Het is daarom belangrijk dat je de sticker goed gladstrijkt zodat je zo min mogelijk kreukels in de sticker krijgt. Het afvijlen van de rest van de sticker ging wel heel makkelijk.

Gold Lingerie
L'Oreal stickers

L'Oreal stickers

Het resultaat:
L'Oreal stickers

♥ Wat vind ik?
Dit is toch wel mijn favoriet! De nail art is heel subtiel en chic. Door de donkere kleur past het vrijwel bij elke outfit! Ik vond deze stickers makkelijk om aan te brengen. Er zitten geen steentjes of glitters op, waardoor je de sticker makkelijk naar de vorm van je nagel kunt buigen en kunt afvijlen. Ik had helemaal geen problemen met vouwtjes in de sticker!

French Mariniere
L'Oreal stickers

Dit zijn nagelstickers met blauwe strepen. Zoals je op de foto hieronder kunt zien reflecteren de strepen een beetje.

L'Oreal stickers

Het resultaat:
L'Oreal stickers

♥ Wat vind ik?
Ik vind dit ook erg leuke stickers, maar persoonlijk vind ik het jammer dat de strepen zo dik zijn. Ik heb vrij kleine nagels en daardoor zitten er net maar telkens twee strepen op mijn nagels en eindigt het met wit. Hierdoor lijkt het net alsof mijn nagels nog korter zijn. Ik vind deze kleur blauw wel heel mooi. De stickers zijn ook erg makkelijk om aan te brengen op je nagels.

L'Oreal

♥ Voordelen
De voordelen van deze stickers van L'Oreal zijn dat de stickers over het algemeen erg makkelijk zijn om aan te brengen op je nagels. Alleen bij de gouden stickers en de stickers met steentjes had ik soms wat moeite om deze zonder vouwen aan te brengen.
Ook blijven de stickers wel 10 dagen zitten! Voor het langste resultaat kun je wel het beste een doorzichtige topcoat er over aanbrengen. Wat ook erg fijn is, is dat je de nagelstickers er erg makkelijk weer afkrijgt. Je hebt hier geen nagellakremover voor nodig!

♥ Nadelen
Wat ik erg jammer vind is dat er geen nagelvijl bij de nagelstickers wordt geleverd. Je hebt namelijk wel echt een nagelvijl nodig om de rest van de sticker af te vijlen. Maar als meisje zijnde had ik gelukkig altijd zelf een vijl bij de hand!

Ik vind de stickers wel erg fijn om te gebruiken. Ik sta gewoon telkens weer verbaasd te kijken dat je binnen een handomdraai zulke mooie nagels kunt hebben!

De stickers zijn verkrijgbaar bij de lokale drogist en kosten € 8,49.

Welke nagelstickers zijn jouw favoriet?

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

18 reacties

 • 6 jaar geleden Laura

  Wauwiiee! Die bloemetjes zijn echt super schattig!

 • 6 jaar geleden Britte

  leuk, maar ik dacht een keer leuk te zijn, maar ze waren toen erg dik en niet makkelijk op te krijgen en ze blijven niet eens 1 seconde zitten, hoop dat dit beter gaat..

 • 6 jaar geleden Laziness.

  loveee de eerste!

 • 6 jaar geleden Laura

  Wauwie!

 • 6 jaar geleden BABYBEMINE

  leuk

 • 6 jaar geleden Florine

  Die met die bloemetjes ga ik echt kopen, supermooi! En jammer dat bij de blauw gestreepte stickers die strepen reflecterend zijn, anders had ik die ook wel willen hebben.

 • 6 jaar geleden kietje

  Die met die bloemetjes en de strepen vind ik echt super leuk!

 • 6 jaar geleden xBritt

  heeeel leuk!

 • 6 jaar geleden MOU

  Leuk, maar wel duur!

 • 6 jaar geleden fajerios

  wouw!

 • 6 jaar geleden Ville88

  Die blauwe pinstripe is mooi.

 • 6 jaar geleden RedRidingHood

  Die met die bloemetjes zijn leuk!!

 • 6 jaar geleden Bo

  Die moet ik zeker hebben, vooral die gouden of die met de bloemetjes!!!

 • 6 jaar geleden laura

  ziet er leuk uit, wel best wel duur haha

  kijk meteen mijn nieuwe blog even op mijn profiel

 • 6 jaar geleden BrigitteBardot

  waarom 18 en geen 20 stickers, nu kun je ze net geen 2x gebruiken...

  ze zien er wel mooi uit.

 • 6 jaar geleden Julia

  Ik vind de nagelstickers erg leuk, maar wel prijzig....

 • 6 jaar geleden Ina

  De bloemtjes zijn echt heel leuk!

 • 6 jaar geleden Kelly

  Heel leuk!

 1. 1