Lifestyle

Win: Kos vakantie met Invito

Ben jij het Nederlandse weer ook zo zat? Ben jij net als wij voor de zoveelste keer nat geregend? Gaan die wollen truien jou op dit moment ook zo ontzettend tegenstaan? Kon jij bovenstaande vragen allemaal met een volmondig "JA!" beantwoorden, dan hebben we een tip voor je. Op de Facebookpagina van Invito maak je namelijk kans op een compleet verzorgde reis voor twee personen naar Kos!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze 8-daagse reis naar het zonnige Griekse eiland? Like de actie op de Facebookpagina van Invito, share het bericht met je vrienden en laat tot slot een reactie achter onder het bericht van de actie op de Facebookpagina.

Heb je dat gedaan? Dan is het tijd voor stap 2 van ons plan tegen de blues die het Nederlandse weer op dit moment veroorzaakt: Shoppen! Online natuurlijk, want naar buiten gaan we nu niet. Met de verwarming op graadje subtropisch en een waterijsje in onze hand scrollen we door de webshop van Invito. Je vindt er niet alleen de leukste (zomer)schoenen, maar ook tassen en accessoires.

Wij selecteerden onze favorieten…


Neon Party Bag
Taupe sleehak
Roze portemonnee
Taupe tas
Neonroze ballerina
Panterprint ballerina
Sjaal
Off white ballerina
Roze sandalen

Staat jouw online shoppingkarretje al vol? Voel je je wat beter? Nu is het tijd om te geloven dat JIJ die reis naar Kos gaat winnen.

Good luck ladies!

Must reads 👀