Lifestyle

Moederdagtips

Moederdag staat alweer bijna voor de deur! Natuurlijk kun je je moeder verrassen met een ontbijt op bed en een zelfgebakken taart, maar is het niet veel leuker om iets origineels te doen voor Moederdag? Girlscene zet voor jou de leukste tips op een rij om jouw moeder eens echt mee te verrassen!

Op Moederdag zetten we onze moeder eens extra in het zonnetje en laat je nog eens blijken hoe erg je je moeder waardeert. We staan er niet altijd bij stil, maar onze moeders hebben een hoop voor ons over en doen eigenlijk ontzettend veel voor ons! Met deze leuke Moederdagtips kun jij je moeder eens flink verwennen.

I love mom
Bron: Facebook

♥ Rondvaart brunch
Verwen je moeder met een rondvaart die geheel in het teken staat van lekker brunchen en varen. Tijdens zo'n rondvaart kunnen jullie ook lekker genieten van het uitzicht. Er worden op verschillende plaatsen in Nederland tochten georganiseerd. Neem een kijkje op internet om erachter te komen welke het meest in de buurt is.

♥ Chocolade workshop
Ben jij samen met jouw moeder een echte chocoladefreak? Dan is een chocolade workshop natuurlijk super leuk om te gaan doen samen! Verschillende chocolatiers verzorgen speciale workshops die geheel in het teken staan van Moederdag.

Chocola
Bron: Facebook

♥ Tijdschriftabonnement
Is jouw moeder gek op een bepaald tijdschrift, maar heeft ze er nog geen abonnement op? Geef haar dan een abonnement op haar favoriete blad cadeau! Mocht je dit wat te duur vinden, kun je natuurlijk ook verschillende tijdschriften geven die je dan leuk inpakt met bijvoorbeeld doorzichtig folie en lint.

♥ High Tea
Heb samen met jouw moeder een moeder-dochter moment tijdens een heerlijk verzorgde High Tea. Reserveer bij een leuk theehuisje een High Tea voor twee, of maak thuis lekkere hapjes en haal verschillende soorten thee in huis.

♥ High Wine
In plaats van een High Tea kun je natuurlijk ook (als je oud genoeg bent en van wijn houdt) een High Wine doen met je moeder. Geniet van lekkere hapjes onder het genot van bijpassende wijntjes. Erg gezellig om een keer te doen! Maar ook dit kun je in een goedkopere variant zelf organiseren thuis.

Moederdag
Bron: Facebook

♥ Wandelen in het bos
Als het mooi weer is, is het ook heel leuk om een mooie boswandeling te maken. Je kunt dan heerlijk met je moeder over van alles kletsen en genieten van de natuur. Het is extra leuk als het bos een theehuisje heeft, zodat jullie het wandelen even kunnen onderbreken met een drankje (en een stukje taart).

♥ Een dagje winkelen in een leuke stad
Neem je moeder eens gezellig mee winkelen voor Moederdag. Ga lekker vroeg de deur uit, zodat jullie nog de hele dag kunnen shoppen. Onderbreek het winkelen met een gezellige lunch samen.

♥ Uitwaaien op het strand
Op een zonnige dag is het ook heel leuk om eens lekker uit te waaien op het strand. Maak er een leuk dagje van en haal een lekker ijsje of een visje langs de boulevard. Je kunt natuurlijk ook iets gaan drinken bij een strandtent. Maak er een leuk dagje van!  

I love mom
Bron: Tumblr

Onthoud één ding meiden: het gaat niet persé om de cadeaus die je aan je moeder geeft, vooral als je niet zoveel geld te besteden hebt. Het gaat om de liefde die je voor je moeder hebt en laat zien! Uiteindelijk zal jouw moeder dat zelf ook het allerbelangrijkst vinden!

Voor de meiden die geen moeder meer hebben is dit natuurlijk geen leuke dag. Probeer er dan toch voor te zorgen dat je juist op deze dag leuke dingen onderneemt. Misschien is het wel een topidee om jouw beste vriendin/oma/tante eens flink in het zonnetje te zetten, omdat zij altijd voor jou klaarstaat?

Heb jij al plannen voor Moederdag?

Must reads 👀