Style je Dictionary outfit & win!

Fashion door Redactie

Heb jij een flinke dosis stijlgevoel, ben je dol op kleding en weet je alles van de laatste trends? Laat dan nu zien over welke fabuleuze fashionskills jij beschikt en maak kans op een überstijlvolle Dictionary-outfit!

In de ‘Create your own-contest’ creëren fashionaddicts zoals jij, in een handomdraai eigen kledingsetjes. Als een ware ‘matchmaker’ ga je aan de slag met shawls, tops, leggings enzovoorts. Maak gebruik van de items uit de collectie van modemerk Dictionary en stel een hippe outfit samen. Helemaal blij met je gestylde look? Print je outfit uit en begeef je richting  de dichtstbijzijnde Dictionary-spot om de leukste items uit je setje te shoppen. De verkooppunten vind je op de website van Dictionary.

Style je Dictionary outfit & win!

Maandelijks beloont Dictionary  de meest sprankelende, originele en inspirerende looks met een fashionable prijs. Ben jij de beste aspirant-stylist? Dan ga jij er vandoor met je eigen gecreëerde setje! De gelukkige winnares zal bekend worden gemaakt in de maandelijkse Dictionary nieuwsbrief en kan haar kledingsetje ophalen bij het dichtstbijzijnde Dictionary-verkooppunt.

Deze maand niet de beste? No worries! Iedere maand geven ze weer een nieuwe kledingset weg en maak je dus gewoon weer opnieuw kans om er met die felbegeerde prijs vandoor te gaan.

Inspireer ook vriendinnen en andere fashionista’s met je favoriete Dictionary-items!  Via een speciaal formulier op de website van Dictionary show je mede-modemeisjes jouw creatie. Natuurlijk zijn ook je vriendinnen uitgenodigd hun creatieve skills te laten zien. Wie is de beste styliste van de club? Blijf combineren in de style-contest. Enjoy!

Style je Dictionary outfit & win!