De kledingkast van... Linda

Fashion door Redactie

Duik jij het liefst direct de kledingkast van je vriendin in, wanneer je op bezoek komt? Om vervolgens te zeggen: 'Wat leuk! Oh, draag jij deze nooit? Wat zonde!' (hint hint). Ja, ongegeneerd neuzen in andermans kast is altijd een feestje! Tot je je zus in jouw kast ziet snuffelen. Vandaag neemt lezeres Linda, met toestemming uiteraard, ons mee in haar kledingkast. Kijk je mee?

De kledingkast van... Linda

De kledingkast van... Linda

De kledingkast van... Linda

Hoe zou jij de inhoud van je kledingkast omschrijven?
Ik zou de inhoud van mijn kledingkast omschrijven als meisjesachtig, met een paar stoerdere kledingstukken ertussen. Ik heb veel blousejes en ik maak zelf shirtjes die makkelijk te combineren zijn met blazers en sjalen. Ook heb ik erg veel kledingstukken in het wit en bruin.

Welk item is favoriet?
Meestal is het een kledingstuk dat ik net nieuw heb gekocht. Op dit moment heb ik eigenlijk twee favoriete kledingcombinaties. Mijn bruine broek met het shirtje met de bretels en mijn top van kant met mijn beige blazer. Naar de bruine broek en de kante top was ik al heel lang aan het zoeken, dus ik was echt blij toen ik ze eindelijk vond!

De kledingkast van... Linda

De kledingkast van... Linda

Wat is je duurste item?
Ik zou het niet weten. Ik denk een paar van mijn schoenen.

Wat is je beste koop?
Daar hoef ik niet lang over na te denken. Het is mijn spijkerjasje. Ik kan hem echt met bijna alles combineren. In de zomer kan ik hem als jas aan en in de lente en herfst gewoon als jasje bij mijn outfit.

De kledingkast van... Linda

Wat is je grootste miskoop?
De enige miskoop die ik ooit heb gedaan was een roze blouse die ik volgens mij ook maar één keer aan heb gehad. Die blouse heb ik dus ook maar snel weg gedaan. Verder heb ik eigenlijk nooit miskopen. Ik vind altijd wel weer iets wat er leuk bij staat, ook al is dat soms pas een jaar later!

De kledingkast van... Linda

Van welk kledingstuk heb jij er meer dan genoeg?
Volgens mijn moeder heb ik van alle kledingstukken al mééééér dan genoeg, maar daar ben ik het natuurlijk niet mee eens. Zoals ik eerder al noemde, heb ik wel erg veel blousejes.

Als jij een walk-in-closet zou laten bouwen, waar moet deze dan aan
voldoen?

Ik zou graag mooie witte planken en muren willen. Ook zou ik graag leren hangers, een kroonluchter en een mooie grote barok stoel willen. En natuurlijk heel veel ruimte zodat er nog veel kleding, schoenen en tassen bij kunnen!

Bekijk hier meer kledingkasten!

Durf jij het aan de inhoud van je kledingkast bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto's o.v.v. 'De kledingkast van...' naar info@girlscene.nl.