Lifestyle

Show your bag: Roos

13

Wij zijn altijd erg benieuwd naar de inhoud van een tas op het moment dat een meisje met een exemplaar voorbij loopt. Wat zal het zijn? Een koptelefoon, lippenstift of enkel schoolspullen? In deze rubriek nemen we iedere week een kijkje in een willekeurige tas! Dit keer was het de beurt van Roos. Kijk je mee?

♥ Wat voor tas is dit?
Dit is een tas van Michael Kors! Ik heb hem eind vorig jaar gekocht, toen ik met mijn au-pair gezin (ik werk als au pair in Londen (mijn blog: http://livinglondonlife.wordpress.com/) in mijn tussenjaar) in Florida op vakantie was. We bezochten een outlet-centre en uiteraard rende ik meteen naar de Michael Kors store. Aangezien ik altijd geld tekort kom, en MK toch wel een beetje ver boven mijn budget ligt, was ik niet van plan iets te kopen. Toen ik binnenkwam en deze in de afgeprijsde kast zag staan, was ik echter op slag verliefd! Ik heb er uiteindelijk 250 dollar minder voor betaald dan dat hij in eerste instantie was!

♥ Heb je veel tassen?
Ik heb een aardige collectie tassen, niet verrassend veel maar ook niet weinig. Er zijn echter maar een stuk of 4 die ik vaak gebruik; de rest bewaar ik voor gelegenheden in de toekomst ;) Ik ben niet zo goed in dingen weggooien.

♥ Wat heb je al-tijd bij je?
Ik heb altijd mijn iPod, portemonnee en een flesje water bij me. Oh, en ook vrijwel altijd een tube-map (mapje van de metro in Londen), aangezien ik vaak op pad ga in Londen zelf. Ik zou graag zeggen dat ik altijd mijn mobieltje bij me heb, maar deze vergeet ik jammer genoeg heel vaak haha. Misschien ligt dat ook wel aan het feit dat het een lelijk roze koelkastje is hihi.

♥ De inhoud van een tas schijnt veel te zeggen over de persoonlijkheid van een vrouw. Geldt dat ook voor jou?
Dat valt denk ik wel mee. Nu moet ik toegeven dat ik voor de foto’s al de rotzooi die in mijn tas zat heb weggegooid, normaal slingeren er altijd enorm veel bonnetjes en plastic folies van geshopte items rond in mijn tas, dat zegt misschien wel over mij dat ik soms een beetje lui/slordig kan zijn.

Het feit dat ik een notitieboekje, agenda en pen in mijn tas hebt zegt dan misschien wel weer dat ik ook heel geordend kan zijn en lichtelijk een controlfreak ben. Ik heb vrijwel altijd een stuk fruit, meestal een appel (aangezien die niet zo makkelijk splasht) in mijn tas. Je zou denken dat ik hierdoor een gezonde eter ben, maar eigenlijk zit deze er altijd in omdat ik vaak de neiging heb om slechte zoete snacks te kopen, die appel komt dan van pas om mijn tijdelijke vreetbuien te stoppen! Over het algemeen denk ik niet dat je echt aan de inhoud van mijn tas kan zien wie ik ben, maar het is wel leuk om een kijkje te nemen toch : )?

♥ Als je alleen een kleine clutch met drie dingen mee mocht nemen tijdens het uitgaan, welke dingen zou je dan kiezen?
Drie dingen?! Mij kennende weet ik altijd wel minstens vijf dingen in zelfs de kléinste clutch te proppen! Maar ik zal niet valsspelen…hmm drie dingen… waarschijnlijk een piepklein portemonneetje (inclusief geld en een paar kauwgompjes), mijn mobiel (tja, voor noodgevallen) en een lipgloss of lipstick. Oja en mijn sleutel(s) prop ik ook in dat portemonneetje haha!

♥ Ga je ook weleens zonder tas de straat op?
Alleen als ik ga hardlopen, dan heb ik alleen mijn iPod bij me. Maar afgezien daarvan heb ik áltijd een tas bij me. Echt altijd. Ik heb een hekel aan dingen in mijn broekzak stoppen, ik heb het liever allemaal in een tas bij me! Vaak maakt het een outfit ook compleet.

♥ Hoe ziet jouw ideale tas eruit?
Mijn droomtas is de zwarte Celine bag. Of nou ja, eigenlijk in elke kleur vind ik hem mooi, alleen ik denk dat zwart het handigste is aangezien dat bij het meeste past. Wauw, wat een tas. Wie weet, als ik later groot en rijk en succesvol ben… One can always dream!

xoxo Roos

Wil jij ook graag jouw tas showen op Girlscene en laten zien wat je in jouw tas hebt? Stuur dan foto's van de tas + de inhoud daarvan naar info@girlscene.nl t.a.v. "Show your bag" en wie weet staat jouw tas straks op Girlscene.nl! De foto's moeten MINIMAAL 600 pixels groot zijn, dus het liefst zo groot mogelijk! En vergeet de onderstaande vragen niet te beantwoorden:

♥ Wat voor tas is dit?
♥ Heb je veel tassen?
♥ Wat heb je al-tijd bij je?
♥ De inhoud van een tas schijnt veel te zeggen over de persoonlijkheid van een vrouw. Geldt dat ook voor jou?
♥ Als je alleen een kleine clutch met drie dingen mee mocht nemen tijdens het uitgaan, welke dingen zou je dan kiezen?
♥ Ga je ook weleens zonder tas de straat op?
♥ Hoe ziet jouw ideale tas eruit?

Wat vind jij van de tas van Roos?

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

13 reacties

 • 6 jaar geleden Roos

  Thanks voor de leuke reacties !!

 • 6 jaar geleden xMichelle

  Ik vind dit zo'n leuke rubriek hè (:

 • 6 jaar geleden J4SMIEN

  Ik heb dit rubriek lang moeten missen! Blij dat het weer terug is

 • 6 jaar geleden Rani

  Mooie tas

 • 6 jaar geleden Belle

  Waaaauw jou tas ! En trouwens, mooie mobiel ;p

 • 6 jaar geleden Leonie

  Lekker old school die mobiel! :P

  je hebt wel een georganiseerde tas, ik heb er echt super veel troep inzitten.

 • 6 jaar geleden joann

  ik ben echt jaloers op jou tas!!

 • 6 jaar geleden Amber

  Oke even helemaal buiten het tassen subject om: ik ben zó jaloers! Ik zou zó graag in Londen wonen hè, pfff..... Wel een hele mooie tas trouwens haha!

 • 6 jaar geleden Ibtissam

  super leuke tas

 • 6 jaar geleden Koala

  @ Marleen die outlet store zit in Florida als je goed leest.

 • 6 jaar geleden Marleen

  Waar is de outlet store waar je deze tas hebt gekocht? Ik ga in de zomer naar Londen toe en wil er ook graag shoppen =D!

 • 6 jaar geleden Sargasso

  Mooie tas! Ik droom ook van een Celine tas :') of toch tenminste een Micheal Kors haha

 • 6 jaar geleden Miessjel

  Prachtige tas! Jaloers!

 1. 1