Beauty

Studs, tekst & pastel op je nagels met The New Black

The New Black heeft weer allemaal nieuwe lakjes in mooie kleuren. De nagellak zit in setjes verpakt met kleuren die goed bij elkaar passen. We zien mooie pasteltinten en veel glitters. Ook zitten er genoeg items tussen om fashionable nail art te maken. De echte nail art fanatiekelingen kunnen hun hart ophalen. Bekijk de nieuwe collecties hier!

NagellakIk begin met de nagellak van 'The Digital Underground  Seine':

Nagellak

Er zitten kleine nagellakjes tussen, waarvan één glitternagellak. Ook zit er nog een groot potje glitternagellak bij, waarmee je mooie nail art kunt maken. Dit setje nagellak kost € 32,95.

Nagellak

Nagellak

Nagellak

Nagellak

Nagellak

Het resultaat:

Nagellak

♥ Wat vind ik?
De nagellak dekt goed. Ik hoefde alle kleuren maar één keer te aan te brengen. De kleuren komen ook overeen met de kleuren uit het potje. Dit vind ik altijd wel fijn! De lakjes hebben een mooie subtiele shimmer.

'The Digital Underground Shibuya'nagellak

Ook in deze collectie zitten kleine lakjes en één grote lak, waarmee je gemakkelijk lijnen kunt maken voor nail art op de nagels. Er zit veel pastelkleurige nagellak in en één glitternagellak. Dit setje nagellak kost € 32,95.

Nagellak

Nagellak

Nagellak

Nagellak

Nagellak

Nagellak

Het resultaat:

Nagellak

♥ Wat vind ik?
Ik vind dit erg leuke kleurtjes! Met deze pasteltinten ben je helemaal zomerproof. De nagellak dekt goed na één laag. De zwarte nagellak is eigenlijk bedoeld voor nail art, zodat je perfecte vormen op de nagels kunt maken. Wij waren ook nieuwsgierig of de zwarte lak ook gewoon als basislaag op je nagel kan en dat zag er meer dan perfect uit!

Ik heb ook nog een poging gewaagd om nail art te maken. Zie hier het resultaat:

Nagellak

'Rock N' Roll Royalty'Nagellak

In deze collectie zien we veel glitternagellak. Ook zit er een mooie rode kleur tussen en hele leuke studs voor op je nagels! Dit setje nagellak kost € 36,95.

Nagellak

Nagellak

Nagellak

Studs

Studs

Topcoat

Het resultaat:

Nagellak

♥ Wat vind ik?
De nagellak dekt goed. Ook hier was één lakje al genoeg bij de rode nagellak. De glitternagellak hadden meerdere laagjes nodig. De studs kun je het beste aanbrengen wanneer de nagellak bijna opgedroogd is. Zodat de nagellak niet wordt beschadigd, maar dat de stud nog wel plakt. Als de studs op de nagel bevestigd zijn moet je wachten tot de nagellak goed opgedroogd is. Pas dan kun je er een topcoat overheen lakken. Zo blijven de studs optimaal zitten.

'Fashionmista'Nagellak
Dit setje nagellak kost € 36,95.

Nagellak

Nagellak

Nagellak

Nagellak

Het resultaat:

Nagellak

♥ Wat vind ik?
De nagellak dekt erg goed. Na één laag zit de kleur al mooi op de nagels, alleen bij de glitternagellak zijn twee lagen nodig. De donkerblauwe kleur is een glitternagellak. de kleur op de nagels komt gelukkig overeen met de kleur uit het potje.

'Weekly Journal'Nagellak

Met dit setje nagellak kun je tekst op de nagels maken. Hoe leuk is dat! 🙂 Er zit een nude-kleurige nagellak bij, een potje met 'Transfer Solution' een roze topcoat en een rolletje met tekst. Dit setje nagellak kost € 19,95.

Nagellak

Nagellak

Nagellak

Nagellak

Het resultaat:

Nagellak

♥ Wat vind ik?
Ik vind het een super leuk resultaat! Het is even oefenen, maar dan gaat het steeds makkelijker. Je moet eerst de basislaag aanbrengen. Ik heb hiervoor de nagellak gebruikt die erbij zat. Het is een mooie nudekleur. Ik heb hier twee lagen van aangebracht voor het mooiste resultaat. Daarna moet je de vorm van jouw nagel uitknippen op het rolletje met tekst. Als de nagellak is opgedroogd kun je het op maat geknipt papiertje met tekst gaan opplakken op de nagels.

Breng hiervoor eerst de 'Transfer Solution' aan op de nagels. Druk vervolgens het papiertje met tekst op de nagels (let erop dat je de kant van de letters op de nagels drukt) en houd dit 30 seconden vast. Breng vervolgens nog een laag van de 'Transfer Solution' aan en druk het nog een beetje aan. Haal nu heel voorzichtig het papiertje van de nagel. Je hebt nu de tekst op je nagel staan! Voor een mooi eindresultaat doe je er de bijbehorende topcoat overheen.

Tot slot heb ik nog een roze lakje getest:

Nagellak

Zie hier het resultaat:

Nagellak

♥ Wat vind ik?
Een heel leuk kleurtje voor de zomer! Deze nagellak dekt het mooist na twee lagen. De nagellak is lekker snel droog, dus je hoeft niet al te lang te wachten!

Bij dit lakje zat ook nog een bijpassende lipgloss!Lipgloss

De lipgloss en de nagellak kosten bij elkaar € 19,95.

De kwasten van de nagellakjes zijn allemaal hetzelfde, behalve van de grote potjes nagellak. Ik vind het kwastje erg fijn lakken van de kleine lakjes. Alleen met de kwastjes van de grote nagellakpotjes moet je wat voorzichtiger lakken. Er komt namelijk erg veel nagellak in één keer vanaf. Dus zorg dat je het kwastje goed afveegt aan de rand van het potje. Verder drogen de lakjes lekker snel. Ik ben er weg van!

Wat vinden jullie van de nieuwe lakjes van The New Black?

Must reads 👀