Beauty

Review: Benefit Cosmetics Fake Up

Op de redactie van Girlscene zijn wij erg fan van het cosmeticamerk Benefit Cosmetics. De producten worden altijd geleverd in leuke verpakkingen, zo ook de Fake Up. Benefit Cosmetics noemt dit product de belangrijkste lancering van 2013, dus dat moet getest worden. Lees snel verder wat dit product is en wat het voor je huid doet.

De Fake Up is een wondermiddel die donkere kringen en fijne lijntjes verbergt. Verder zegt Benefit Cosmetics dat de Fake Up lang op zijn plek blijft en dat het verrijkt is met vitamine E en appelpitextract. Je kunt het solo gebruiken of over je concealer. Ik -Quirine- ben benieuwd!

fake-up

fake-up
Het productfake-up
De Fake Up is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Dit is de middelste kleur, medium.

fake up
Kleur op mijn hand

fake up

fake up

fake up

fake up

Wat vind ik
Allereerst ben ik verliefd op de verpakking! Benefit Cosmetics weet er altijd weer iets bijzonders van te maken en je hebt echt een luxe product in handen. De werking van het product vind ik helaas iets minder. De donkere kring onder mijn oog wordt zeker een beetje gecamoufleerd, maar ik vind het resultaat niet verbluffend. Wel vind ik het product handig te gebruiken: het smeert gemakkelijk uit, het plakt niet en het voelt zacht onder mijn ogen aan.

De Fake Up is nu verkrijgbaar bij Douglas en tot in de loop van mei bij de Sephora-filialen. De prijs is niet heel goedkoop, namelijk €25,00, excl. de 10% korting, bij Douglas en nog tot 1 juni bij Sephora voor € 27,00 met de 10% korting incl. Bij welke Douglas-filialen? Bij de volgende filialen wordt Benefit Cosmetics verkocht:

Rotterdam Lijnbaan

Rotterdam Alexandrium

Den Haag

Utrecht

Amsterdam Buikslotermeer

Amsterdam Kalverstraat (inclusief Brow Bar)

Maastricht

Nijmegen

Groningen

Wat vind jij van de Fake Up?

Must reads 👀