News

Rumour has it: ‘Miley en Liam zijn niet meer verloofd’

Miley Cyrus en Liam Hemsworth leken het ideale koppel: jong, succesvol, knap en natuurlijk verliefd. Toch doen geruchten over trouble in paradise al een maand de ronde. Volgens verschillende bronnen is het sprookje nu echt over en uit. Miley en Liam hebben hun verloving afgeblazen..

Al een maand lang verspreiden zich er allemaal roddels over de relatie van Miley en Liam. Het begon met het gerucht van het Amerikaanse blad Life&Style dat de acteur wel heel gezellig deed met actrice January Jones. Zij zou hem erg leuk vinden en ze zouden zelfs hand-in-hand en zoenend gespot zijn. Daarna ontkende Miley alle geruchten op Twitter: 'Ik heb mijn verloving niet afgeblazen, ik neem een break van Twitter.' Toch werd zij daarna twee keer zonder haar peperdure verlovingsring gezien. 


Miley en Liam in gelukkigere tijden

Vandaag hebben twee andere bronnen het bevestigd: het huwelijk is van de baan: 'Het is uit tussen Miley en Liam. Het is echt over. Ze passen toch niet zo goed bij elkaar. Zij is houdt ervan om te feesten en kan erg wild zijn. Dat werd toch een probleem voor hem.' aldus een bron.  

Een andere bron meldt: 'Het is al eerder uit geweest en nu dus weer. Er was veel drama omdat zij vond dat hij iets te veel met andere meisjes bezig was.' 

Miley en Liam hebben nog niet gereageerd.

Wat denk jij, is het echt over tussen Miley en Liam? Of is er helemaal niks waar van alle geruchten?

Bron: ohnotheydidnt, nydailynews

Must reads 👀