Fashion

Behind the Girlscene-redactie #11

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?  

Rommelmarkt
Op de vroege zondagochtend (lees: half vijf 's ochtends!!) was Girlscene's Danique al onderweg naar de rommelmarkt met haar vader.

Harlopen AnnemerelAnnemerel liep afgelopen zondag een halve marathon samen met haar beste vriendinnetje en de vriend van het vriendinnetje. Helaas ging het niet zo goed als ze gehoopt had door een blessure en andere kwaaltjes, deze foto werd voor de start gemaakt, toen ze nog kon lachen.

Medailles
Maar ze heeft het wel gehaald en incasseerde haar derde medaille voor de halve marathon in Den Haag.

girlsceneQuirine is bezig met de laatste lootjes voor haar afstudeeronderzoek bij Girlscene. Ze wilt iedereen heel erg bedanken die de enquête heeft ingevuld! Het waren meer reacties dan dat ze ooit had durven hopen. Thanks girls!

ShoppenAfgelopen maandag was Danique lekker een dagje vrij en ging eens flink shoppen! Wat vinden jullie van haar nieuwe outfit? Op het truitje staat 'It girl'. Deze leuke outfit heeft ze bij de Mango geshopt.

Schoenen
We love Danique's new heels! Ze is al helemaal klaar voor de zomer. Dit prachtige paar hakken heeft zij bij de Zara geshopt.

reviewDanique heeft een maand lang de VisaPure van Philips getest. Binnenkort lezen jullie een uitgebreide review over dit bijzondere product!


De ziektes laten de redactie maar niet met rust! Danique is woensdag geveld door bronchitis en ook Quirine is al een paar weken niet lekker. Quirine dronk dit (vieze) drankje met vitamines om de battle met de ziektekiemen aan te gaan. 

Danique was zo ziek dat ze een aantal dagen niet naar het kantoor kwam. Ze was veroordeeld tot de bank en heel veel vitamientjes. Ze moest en wilde natuurlijk wel Girlscene in de gaten houden, dus zat ze gezellig samen met haar trouwe laptop op schoot alle artikelen, het forum en de reacties te checken!


Emma nam maar vast preventieve maatregelen en ontbeet met een smoothie van blauwe bessen en banaan, zelfgemaakte muesli en een kop thee. Nu maar hopen dat het helpt!

antwerpenEmma is vrijdagochtend voor een persreis naar Antwerpen vertrokken. De persreis werd georganiseerd door Travelbird. Binnenkort lezen jullie het wat Emma daar allemaal gedaan heeft!


Wij zijn altijd heel blij als de postbode langskomt! Als je deze foto ziet snap je vast wel waarom...

Dit is de inhoud van de post op de vorige foto. Parfum Rem & Bow, creme van LookX, nail art van L'Oreal en een pakketje van de zender E! Lucky us!

We proberen uiteraard zoveel mogelijk in artikelen te verwerken in de vorm van een review, dus ook deze producten zullen jullie binnenkort op Girlscene voorbij zien komen :-)

kantoorkantoorOp de laatste dag van de week was het wel héél erg rustig op kantoor. Een voordeel was wel dat Quirine en Petra keihard hebben gewerkt om weer leuke artikelen te schrijven :-).

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Nog een fijne zondag ladies!

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved