News

Amanda Bynes’ make-over

Amanda Bynes. Waarschijnlijk ken je haar wel. Ze speelde in films als Easy A, What A Girl Wants en She's The Man, daarnaast speelde ze jarenlang de hoofdrol in de TV-serie What I Like About You. Ze is van de generatie Lindsay Lohan en Hilary Duff en leek op haar zestiende net zo braaf als Lindsay en Hilary. Maar de laatste tijd lijkt haar carrière en leven net zo bergafwaarts te gaan als dat van Lindsay en dit weekend plaatste ze foto's op twitter waar wij nog steeds met grote ogen naar kijken…


Amanda Bynes in Easy A (2010)

Wow, dat is nogal een transformatie. Amanda is veel afgevallen (dat is op deze foto's niet te zien, maar het schijnt dat ze erg mager is geworden), ze is zonnebank bruin, draagt meer make-up en bling-bling dan alle Jersey Shore castleden bij elkaar en heeft sinds kort piercings in beide wangen.

Amanda Bynes werd anderhalf jaar geleden gesnapt terwijl ze een joint  rookte terwijl zij degene was die de auto bestuurde. Amanda's rijbewijs werd ingenomen, maar toch kroop Amanda weer achter het stuur. Een mental breakdown volgde waarop Amanda verklaarde nooit meer te willen acteren en zichzelf op een carrière in de mode te willen storten.

Sinds de "breakdown" hebben we vooral veel dingen vernomen van Amanda via haar twitteraccount. Zo twitterde ze in januari dat ze Jay-Z erg lelijk vond en stuurt ze ons vaak wijsheden zoals "What angers you owns you" (Wat je boos maakt is de baas over jou).

Wij hopen vooral dat Amanda zichzelf niet de vernieling in werkt door zich uit te hongeren en drugs te gebruiken..

Wat vinden jullie van de transformatie van Amanda Bynes

Bron beeld: Twitpic

Must reads 👀