Celebs

Pretty Little Liars Style File

Gisteravond werd in de Verenigde Staten de laatste aflevering van het derde seizoen van Pretty Little Liars uitgezonden. Ahhhh wat was (en IS!) het spannend! Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van de zomer weer begint. Maar wij kijken Pretty Little Liars niet alleen om de spannende verhaallijnen, we zijn ook groot fan van de stijl van Aria, Hanna, Spencer en Emily. Costume Designer Mandi Line vertelt over hoe het is om de meiden te kleden.

De costume designer van Pretty Little Liars is Mandi Line, ze heeft geen groot budget voor de kleding, maar weet toch altijd prachtige outfits voor de meiden bij elkaar te shoppen.. Vaak zien we items die we zelf ook hebben (gezien) bij ZARA, maar ze combineert ze altijd fabulous! Ze vertelt hoe ze dat doet..

Over haar kleine budget en hoe ze daar zo veel mogelijk van maakt
"Ik moet zoveel mogelijk uit het budget halen om onvergetelijke looks te creëren. Op kabelzenders hebben we niet het budget dat andere zenders hebben. Hierdoor is de kleding van Aria, Hanna,Spencer en Emily een stuk beter te betalen. Daarnaast geef ik de kledingstukken vaak nog een eigen touch. Bloggers worden er gek van, ze zeggen "we kunnen deze kleding nergens vinden". En dan zeg ik: "dat komt doordat ik geknipt en gesneden heb." Zo werk ik."


Ashley Benson – Hanna Marin

Over hoe ze shopt
"Om mijn kleding bij elkaar te shoppen ga ik gewoon naar de winkelcentra. Ik ga naar Nordstrom, Bloomingdale's, Macy's Guess en ZARA. Ik ga naar de grote winkels, maar combineer het met kleding van kleine boetiekjes. Daarnaast koop ik veel vintage in LA. Ik ga niet vaak naar Barney's, Neiman Marcus en andere dure warenhuizen. Ik wil niet dat kijkers hun hart breken als ze een item zien en denken "ja maar dat kan ik helemaal niet betalen". Ik heb liever dat ze gewoon kunnen sparen voor een goedkoper item".


Lucy Hale – Aria Montgomery

Over de actrice die het moeilijkste te kleden is
"Van de vier meiden vind ik Troian Bellisario het lastigst te kleden. Maar ik volg gelijk met een compliment voor haar, want de reden dat het lastig is om haar te kleden, is omdat ze in het dagelijks leven een heel erg goede eigen smaak heeft."


Shay Mitchell – Emily Fields

Over trendsetten
"Ik ga mezelf krediet geven voor de zwart-wit streepjes trend. Dat is het enige dat Aria het eerste seizoen droeg en je ziet het overal nu. Daarnaast komt de trend met de veer in één oor ook van Pretty Little Liars. Hoe dat begon? Het kwam spontaan in me op. Ik trok een oorbel met veer uit mijn oor en gaf hem aan Lucy (Aria)."


Troian Bellisario – Spencer Hastings

Over het creëren van fashion stars
"Lucy, Ashley, Shay en Troian zijn door Pretty Little Liars mode iconen geworden. Ze hebben het niet allemaal door. Lucy bijvoorbeeld, het is niet haar ding om daar over na te denken. Shay is een echte ondernemer, terwijl Ashley niet door heeft wat voor invloed ze heeft. Ik was laatst met Ashley in gesprek. Ik zei "Mensen komen binnenkort naar je toe en vragen je of je boegbeeld voor hun merk wil zijn." Ashley zei "Echt? Ik? Mode?" Nu is ze het gezicht van jeansmerk Bongo."

Kijk jij Pretty Little Liars? Heb je de season finale al gezien? Wat vind jij van de stijl van Aria, Hanna, Emily & Spencer? Wie van de meiden is jouw stijl icoon?

Bron: Entertainment Weekly

Must reads 👀