Beauty

Mascara en serum test: Rimmel, Gosh & NYC

18

De mascara is een beauty product dat we niet meer kunnen missen. Veel merken komen dan ook regelmatig met nieuwe mascara's, die wij graag voor jullie testen! Benieuwd geworden hoe de werking is van deze nieuwe producten? Lees dan snel verder!

mascara
De drie mascara's en het serum

De eerste mascara die ik -Quirine- test is de Big Bold Curl Mascara van NYC. Deze mascara belooft dat het in één simpele beweging de wimpers met 147% wordt verveelvoudigd. Je krijgt geen klontjes en mooi gekrulde wimpers.

mascara

mascara

mascara

mascara

mascara

mascara

Wat vind ik
Voor de prijs van deze mascara (namelijk maar €3,99) vind ik hem prima! Het borsteltje is wel aan de dikke kant, dus je komt wat moeilijker bij de kleinste wimpers. Wat ik wel jammer vind, is dat mijn wimpers aan elkaar geplakt zitten en je krijgt snel klontjes. Maar hij verlengt mijn wimpers wel mooi. Deze mascara is verkrijgbaar vanaf april bij Kruidvat en Trekpleister.

De volgende mascara is de Scandaleyes Lycra Flex mascara van Rimmel. Deze mascara zorgt voor maximaal volume en maak eind aan breekbare wimpers. Door de Lycra-technologie krijg je volle wimpers die nooit hard of breekbaar aanvoelen.

mascara

mascara

mascara

mascaramascara

mascara

Wat vind ik
Deze mascara vind ik erg fijn: mijn wimpers worden goed van elkaar gescheiden en ik krijg een mooie krul. Hier en daar wel een klontje, maar van een afstandje is dat niet te zien. De mascara is vanaf april (ongeveer nu) verkrijgbaar voor een prijs van €11,99.

De volgende mascara Growth Mascara van Gosh. Deze mascara bevat het ingrediënt Sympeptide dat ervoor zorgt dat je na twee weken langere en dikkere wimpers hebt.

mascara

mascara

mascara

mascara

mascara

mascara

Wat vind ik
Ik ben geen fan van kammetjes, maar voor deze mascara wil ik een uitzondering maken. Het kammetje spreidt mooi mijn wimpers uit en ik krijg geen klontjes. Wel een nadeel is dat het mijn wimpers weinig volume geeft. De mascara is vanaf half april verkrijgbaar bij Kruidvat voor een fijne prijs, namelijk €5,60.

Het laatste product van Gosh is de Growth Serum. Het serum kan gebruikt worden als basis onder alle soorten mascara. Gosh raadt aan om het serum ook 's nachts te gebruiken. Je krijgt door dit product sterkere en dikkere wimpers, het bevordert de haargroei en verhoogt de haarpercentage. Ook handig, je kunt het serum ook gebruiken om vollere wenkbrauwen te creëren. Dit product is vanaf half april verkrijgbaar voor €11,00.

mascara

mascara

Welk product is jouw favoriet?

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

18 reacties

 • 6 jaar geleden inactief

  Catrice had/heeft ook zo'n serum voor langere/sterkere wimpers. Ik gebruik het nog steeds en het werkt echt! Mijn wimpers zijn een stuk langer geworden en zien/voelen er gezonder uit

 • 6 jaar geleden Myrthel

  @Elise kan je ook aardig zeggen hoor. En jullie klinkt wel heel groot. Ik bedoel je weet niet eens hoe wij dat op doen.

 • 6 jaar geleden Bagliore

  @Elise wrm direct zo bot??? van dichtbij, zoals al gezegt is, is het gwn niet vaak mooi van dichtbij dus bij hun ook niet! (Jij kan het vast beter op brengen met een mascara stick per keer omdat je het zo dik op doet!!!!!!) Verder goed revieuw qua teksten maar idd een full-face foto zou prettig zijn X

 • 6 jaar geleden MOU

  Ziet er bij jou bijna altijd hetzelfde uit. Niet lullig bedoelt hoor.

 • 6 jaar geleden Manon

  Ik zou ook liever een foto van iets verder af willen zien, want persoonlijk vind ik mascara van dichtbij altijd lelijk..

 • 6 jaar geleden yasmine658

  Ik zou liever foto's van het hele gezicht zien, dit is zo dichtbij dat ik het moeilijk te vergelijken vind.

 • 6 jaar geleden kietje

  Wel goed. Maar vind wel vaak dat de mascara niet erg mooi is opgebracht. Kan aan de mascara's luggen hoor

 • 6 jaar geleden Jennifer

  Goede review, als je er inderdaad een full face foto bij doet is het nog beter.

  Ik zou het ook leuk vinden als jullie een keer een Mascara voor gevoelige ogen testen (:

 • 6 jaar geleden rosa1234

  Nou ik vind het niet echt duidelijk want ik heb liever een foto van het hele gezicht

 • 6 jaar geleden Glitch

  Ik vind de reviews altijd erg goed en duidelijk. een voor foto, tijdens en na. Natuurlijk zien niemands wimpers er prachtig uit van vlakbij. Met een full face-foto ben ik het wel eens.

 • 6 jaar geleden felizestrellaaa ➵

  Ik zie dus echt geen verschil tussen alle foto's, probleem is gewoon dat jullie het niet op kunnen doen.

 • 6 jaar geleden Soepstengel

  Heh, geen serum review??

 • 6 jaar geleden Kachina

  Ik ben het ook eens met de full-face foto's! Nu zien je wimpers er niet zo heel mooi uit namelijk... Voor de rest een goede review!

 • 6 jaar geleden Marjolein

  Ben ik mee eens, een foto van een afstandje zou ook fijn zijn

 • 6 jaar geleden Anna

  Inderdaad, full-face-foto's zou ik ook prettiger vinden.

 • 6 jaar geleden AbsolutelyChuffed

  Leuk! Misschien de volgende keer full face-foto's, zodat we ook zien hoe de mascara er van een afstandje uit ziet! En gaan jullie dat GOSH serum nog reviewen? Ik ben er namelijk best wel benieuwd naar!

 • 6 jaar geleden Sandra

  Altijd fijn zo'n artikel

  Alleen liever volgende keer ook full face foto's. Dan zie je het effect ook op afstand. Dat vindik wel erg fijn om te weten.

 • 6 jaar geleden l

  leuk!

  helaas net een paar dagen geleden nieuwe mascara gekocht

 1. 1