News

Gossip Girl(scene) week 10

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Geen stress mensen, Miley en Liam hebben hun geplande huwelijk niet afgeblazen! De roddel dat Miley en Liam hun verloving verbroken zouden hebben kwam deze week in het nieuws. Reden van de breuk (volgens de roddels)? Miley's drukke werkschema. Nadat Miley gespot werd terwijl ze danste op "Single Ladies" van Beyoncé was het voor roddelsites duidelijk, Miley en Liam waren uit elkaar. Daarnaast werd ze ook gespot zonder verlovingsring… Miley reageerde op Twitter nogal gepikeerd op de roddels. Ze twitterde "Ik ben LA zo zat. Ik ben alle roddels zo zat. Ik heb m'n bruiloft niet afgeblazen. Ik neem een break van social media." 


Weten jullie nog dat we laatst schreven over Rob Kardashian en zijn rant tegen zijn ex Rita Ora? Rita zou tijdens hun relatie zo'n 20 keer zijn vreemdgegaan en Rob hing de vuile was buiten (op Twitter dus). Rita reageerde deze week op de beschuldigingen, volgens haar hadden de twee nooit een relatie. Wat Rita precies zei? "Ik vond het eerlijk gezegd geen relatie. In mijn hoofd heb ik het nooit als vriendje-vriendinnetje gezien. Toen ik bij hem weg ging zei ik dat het kwam doordat ik er nooit was, ik wist niet hoe ik het moest doen. Dat is alles dat ik gezegd heb en toen gebeurde het allemaal"… Poor Robert….

Robert's zus Kim Kardashian had afgelopen week de schrik van haar leven. Ze was een paar dagen in Parijs geweest voor Fashion Week, in het vliegtuig terug naar Los Angeles voelde ze zich niet goed worden en dacht ze dat ze een miskraam kreeg. Toen ze landde is ze met spoed naar haar dokter gegaan en daar bleek alles toch goed te zijn. Volgens vrienden van Kim gaat ze niet goed met haar lichaam om tijdens haar zwangerschap. Ze blijft druk aan het werk en sport zeven dagen per week met verschillende trainers om maar niet te dik te worden tijdens haar zwangerschap. 


Taylor Swift geeft deze maand in een interview met het Britse tijdschrift InStyle toe, bang te zijn dat ze uiteindelijk alleen achterblijft. Ze heeft een vriendengroep van zo'n 20 tot 25 vrienden, vrijwel geen jongens, want dat brengt volgens Taylor alleen maar problemen met zich mee. Maar toch is ze bang dat ze later alleen achter blijft, omdat ze iedereen heeft afgestoten en verkeerde beslissingen heeft gemaakt. Gelukkig beseft Taylor ook dat ze pas 23 is en dat ze nog een heel leven voor haar heeft…


Demi Lovato heeft een "geheime" zus. Dit verklapte Demi deze week tijdens een TV interview. Demi's vader verwekte voordat hij met Demi's moeder trouwde een kind bij een andere vrouw. Zij is ergens in de 30. Pas afgelopen jaar zocht de halfzus contact. Demi is erg blij met haar nieuwe zus. Ze heeft al twee jongere zusjes en nu heeft ze een oudere zus. 

Bron: Perez Hilton, Ohnotheydidnt, Twitter, Nu.nl

Bron beeld: Reporters

Must reads 👀