Beauty

Nieuwe nagellakjes van Bourjois!

16

Hiep, hiep hoera! Bourjois bestaat namelijk 150 jaar. Dat moet gevierd worden met deze nieuwe nagellakcollectie bestaande uit acht nieuwe kleuren, waaronder veel pasteltinten. Pasteltinten zijn deze zomer helemaal hot, van fashion tot beauty. Met deze nagellakjes ben je helemaal zomerklaar!

Bourjois

De nieuwe collectie is geïnspireerd op Parijs vandaar de benaming: 'Rendez-vous a Paris', oftewel: een tour door Parijs. Ga met de kleurtjes Taupe Modèle en Adora-bleu op je nagels shoppen op Avenue Montaigne, of ga brunchen op de Champs-Elysées met de kleurtjes Coton sur ton en Peach and love!

Bourjois heeft – heel handig – met jullie meegedacht, door te laten zien welke kleurtjes je het beste met elkaar kunt combineren. Combineren? Juist, want voor de crea bea's onder ons lanceert Bourjois ook een nail art kit. Deze kit bevat verschillende stickers en stencils waarmee je de lente-zomertrends van 2013 gemakkelijk op je nagels tovert.

Oh So Rose

Bourjois

Bourjois

Het  resultaat na twee lagen:

Bourjois

♥ Wat vind ik?
In eerste instantie had ik verwacht dat de nagellak dekkend was, maar zoals je hierboven kunt zien dekt de nagellak niet na twee lagen. Het geeft je nagels wel een mooie glans, maar je ziet amper dat het roze is. De nagellak droogt wel lekker snel, dat is wel een pluspunt.

Prepp 'hibicscus

Bourjois

Bourjois

Het  resultaat na één laag:

Bourjois

♥ Wat vind ik?
Het eerste wat mij opvalt is dat deze kleur wel dekt! En dat al na één laag. Het is een mooie rode kleur, maar de nagellak is wel iets minder fel dan op de foto. Op de foto neigt de kleur wat meer naar oranje, maar in het echt is de kleur echt helder rood. De kleur op de nagels komt wel overeen met de kleur nagellak uit het potje.

BCBeige

Bourjois

Bourjois

Het  resultaat na twee lagen:

Bourjois

♥ Wat vind ik?
Ik vind dit een hele mooie kleur. En ik blijf het zeggen, maar ik houd van nagellakkleuren die makkelijk te combineren zijn. De nagellak dekt het best na twee lagen. Ook deze nagellak komt net zoals de vorige nagellak overeen met de kleur uit het potje, dit is altijd erg fijn.

Amande défilé

Bourjois

Bourjois

Het  resultaat na twee lagen:

Bourjois

♥ Wat vind ik?
Dit is echt een mooie pastelkleur voor de zomer! Het kleurtje dekt het mooist na twee lagen. De kleur is precies hetzelfde op de nagels als in het potje. En de nagellak is dus zo droog!

Taupe Modèle

Bourjois

Bourjois

Het  resultaat na twee lagen:

Bourjois

♥ Wat vind ik?
Ik vind dit een hele mooie kleur. De kleur dekt niet perfect na één keer lakken, maar na twee lagen is hij perfect. De nagellak is precies dezelfde kleur als in het potje, wat altijd erg fijn is.

Adora-bleu

Bourjois

Bourjois

Het  resultaat na één laag:

Bourjois

♥ Wat vind ik?
Het verbaasde mij dat deze kleur nagellak zo goed dekt! De kleur zat na één laag al goed op mijn nagels. Het is een erg leuke en zomerse kleur! Ook deze kleur komt gelukkig ook overeen met de kleur in het potje.

Coton sur ton

Bourjois

Bourjois

Het  resultaat na twee lagen:

Bourjois

♥ Wat vind ik?
Ook deze nagellak is net zoals de eerste nagellak niet echt dekkend. Het geeft de nagels wel een hele mooie glans! Ik heb de nagellak in twee lagen aangebracht

Peach and love

Bourjois

Bourjois

Het  resultaat na twee lagen:

Bourjois

♥ Wat vind ik?
Ik vind deze kleur roze echt hee mooi. Op de foto is hij wel iets feller dan in het echt. De nagellak dekt goed, maar voor het mooiste effect heb ik toch voor twee lagen gekozen. De kleur op de nagels is precies dezelfde kleur als in het potje.

Dit is de nailart kit van Bourjois

Bourjois nail art

Er zitten stickers bij om patronen op de nagels te maken. Ook zitten er kleine stickers bij om de nagels mee op te pimpen. Om de patronen met verschillende kleuren nagellak wat mooier te maken, zit er ook een zilver plak lintje bij.

Op de achterkant staat aan de hand van een voorbeeld uitgelegd hoe je de stickers kunt gebruiken. Ook kun je voor meer voorbeelden voor de nail art een kijkje nemen op de website van Bourjois.

Nail art Bourjois

Dit is de inhoud van de nail art kit:

nail art

Als eerste lak je de nagels met een gewenste kleur. Ik heb als basis kleur Taupe modéle gekozen.  Dan plak je de stickers voor het gewenste patroon op de nagels. Zorg wel dat de nagellak goed droog is!

nail art

Nu kun je beginnen met het 'inkleuren' van je patroon. Hiervoor heb ik de kleur Adora-bleu gekozen.

Nail art

Trek nu voorzichtig de stickers eraf, doe dit voordat de nagellak is opgedroogd.

nail art

Als de tweede kleur goed droog is, kun je beginnen met stickers plakken! Voor de finishing touch doe je er nog een glanzende topcoat overheen, zodat de stickers goed blijven zitten.

Zie hieronder het resultaat:

Bourjois nail art

♥ Wat vind ik?
Ik vind de nail art stickers erg handig! Binnen een handomdraai heb je leuke gepimpte nagels. Het is wel even oefenen, ik vond het namelijk wel lastig om alles mooi aan te brengen. Maar dit is dan ook de eerste keer dat ik zulke nail art heb gemaakt. Voor de zilveren randjes kun je het beste een nagelschaar gebruiken om de overige sticker af te knippen. Ik had op het moment dat ik met de nail art bezig was alleen een gewone schaar tot mijn beschikking, dus je ziet soms nog wat stickers uitsteken.

De nagellak ende nail art van Bourjois, zijn al te koop bij de lokale drogisterij. De nagellak kost € 8,49 en de nail art kit heb je al voor € 7,99.

Wat vinden jullie van de nieuwe nagellakjes en de nail art stickers van Bourjois?

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

16 reacties

 • 6 jaar geleden Annick

  Irritante spellingsfouten altijd. En kun je niks anders verzinnen dan: wat een mooie kleur,lekker zomers of zelfde kleur als in het potje??

 • 6 jaar geleden Estranged

  Ik heb de blauwe (nu toevallig ook op) en de groene. Die beige of die taupe zou ik ook nog wel graag willen. Nagellak is inderdaad redelijk duur, maar ze lakken zo ontzettend fijn en mijn kleurtjes dekken echt heel erg goed, ze drogen snel en glimmen ontzettend. Doordat het snel droogt, krijg je ook niet zo snel beschadigingen in je lak. Ik vind het persoonlijk echt wel de prijs waard.

  De nail art kit heb ik ook in mijn bezit, alleen nog niet aan toegekomen er iets mee te doen, maar jouw nagels zien er top uit, zeker voor een eerste keer.

 • 6 jaar geleden anon

  hele leuke kleurtjes i want tooooooooo......

 • 6 jaar geleden Roos

  Ik vind peach and love heel mooi, alleen te duur vind ik. En ik heb eigenlijk al wel genoeg nagellak

 • 6 jaar geleden puppylove

  die blauwe

 • 6 jaar geleden Danique - hoofdredacteur Girlscene (redactie)

  Thanks ladies voor de complimenten!Mochten jullie nog suggesties hebben hoor ik het graag

 • 6 jaar geleden ChloĆ«

  Heel leuk ! alleen wel best duur

 • 6 jaar geleden Adore

  leuk!

 • 6 jaar geleden S.

  Die groene en oranje!

 • 6 jaar geleden Eela

  Oeh die stickers uit die nailartkit, handig!! Goede review ook. Duidelijke foto's en omschrijvingen.

 • 6 jaar geleden 'aardbei_

  Hele mooie nagellakjes!

 • 6 jaar geleden BABYBEMINE

  super leuk

 • 6 jaar geleden Celine

  Die blauwe is zo leukk

  http://weheartit.com/learnlivehope_

 • 6 jaar geleden Peej

  Die blauwe is zooo leuk!

  + de rest ook!

 • 6 jaar geleden Huskypuppy

  Wauw die 'Coton sur ton' is mooi! En je zegt dat het niet dekt, maar volgens mij hoort het niet te dekken . De naam lijkt het ook al een beetje te zeggen: een laagje voor op een andere kleur. Maar ik vind het zo al super. Even naar kijken de volgende keer in de stad!

 • 6 jaar geleden Ville88

  Leuk alleen wel een beetje duur.

 1. 1