Fashion

DIY: Polkadot bag

Grafisch, kleurrijk en net zo smakelijk als kauwgomballen. Als je de mode wereld een beetje in de gaten houdt dan zit je hoofd waarschijnlijk vol met stippen. Polka dots is een retro trend die we de laatste tijd steeds meer terug zien. Verschillende designers, waaronder Mary Kate en Ashley Olsen (samen met Damien Hirst), hebben zich al laten inspireren door de vrolijke stippen.

Dot Dot Dot Dot

Stel je hebt zelf een simpele tas ergens verborgen in je kast liggen. Misschien is het dan een leuk idee om deze DIY tip uit te proberen.Zelf kocht ik dit rode leren tasje vorige week op de rommelmarkt voor maar €1,50. Ik dacht dat een tas voor die prijs na 2x gebruiken wel weggegooid kon worden, maar ik gaf hem het voordeel van de twijfel. Tot mijn grote verbazing was deze tas super praktisch! Zelfs zó praktisch dat ik hele outfits om dit tasje heen plande.

Nu had ik dus een dilemma: Ik had deze super handige 1-euro-vijftig-tas die ik eigenlijk de hele tijd overal bij wilde dragen, maar toch vond ik de tas een beetje braaf en saai. Terwijl ik gisteren naar de tas aan het staren was, bedacht ik me ineens dat hij wel wat stippen konden gebruiken! Voordat ik het wist zat ik in een creatieve coma en toen ik wakker werd had ik een gestippeld tasje om mijn schouder. Zo simpel was het…

We love: polkadot bag! 


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron

Ga jij deze DIY maken?

Door: Alter Ego

Must reads 👀