Beauty

Review: GOSH nagellak & topcoat

Er zijn weer allerlei mooie producten binnengekomen op de redactie, waaronder nieuwe nagellak & topcoat van GOSH. Girlscene reviewt vandaag twee van de zes nieuwe lakjes. Ben jij benieuwd welke kleuren dit zijn en natuurlijk naar ons oordeel? Lees dan snel verder!

De nieuwe lakjes van GOSH hebben een dunne textuur en een handig kwastje waardoor de nagellak gemakkelijk moet zijn om aan te brengen. Ik ben benieuwd of dit echt zo is en nam de proef op de som! De nagellak kwam in een handig make-up tasje.

GOSH cosmetics

Dit zijn de twee kleuren nagellak:

GOSH cosmetics

Girlscene's Danique testte de glitternagellak: Girls On Film (nr. 619).

GOSH cosmetics

GOSH cosmetics

Als basecoat heeft Danique de nagellak: Beige Babe (nr. 397) van Rimmel London gebruikt. Zie hier het resultaat:

GOSH cosmetics

GOSH cosmetics

♥ Wat vindt Danique?
Het is een mooie glitterlak die de nagels net even wat vrolijker maakt dan gewone nagellak! Het mooie van deze roze glitters is dat je verschillende soorten in de lak hebt zitten, van klein tot groot. Dit geeft een mooi effect. Het kwastje van de lak maakt het ook erg makkelijk om de nagels mooi en precies te lakken. Het mooie aan deze topcoat is dat de basecoat ook nog goed zichtbaar blijft en hij droogt lekker snel!

Ik  – Petra – test vervolgens de nagellak: Tropicana (nr. 620) van GOSH, wat overigens een basecoat is.

GOSH nagellak

GOSH nagellak

Het resultaat na één laag:

oranjenagellak

♥ Wat vind ik?
Het eerste wat mij opviel is dat de nagellak goed dekt! Ik hoefde maar één laag aan te brengen. Het kwastje is ook erg prettig om mee te lakken. Je kunt namelijk de nagelijk zeer precies aanbrengen. De kleur van de lak op de nagels komt precies overeen met de kleur uit het potje. Zeker een pluspunt, omdat dit soms niet het geval is! Ook droogt de lak lekker snel, waardoor je niet al te lang voorzichtig hoeft te zijn met je nagels.

Wat vind jij van de nieuwe nagellakjes van GOSH?