Fashion

Behind the Girlscene-redactie #9

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Zieke Danique
Dat de griep heerst is waarschijnlijk niet onopgemerkt gebleven. Op de Girlscene redactie waren er ook veel zieken de afgelopen week, waaronder Girlscene's Danique. Slapen is dan het allerbeste medicijn!

Titanic
Tussen het het ziek zijn, slapen en werken door kwam ook nog de Titanic op televisie. Een geluksmomentje voor Danique, aangezien zij een groot fan is (lees: ze kent bijna de hele tekst uit haar hoofd!)

Aveda
Ondanks dat we niet bij de bij het persevenement van Aveda aanwezig konden zijn, hebben we toch de nieuwe producten ontvangen op de redactie! Dit zijn de nieuwe producten van Aveda. Onder andere nieuwe producten speciaal voor krullend haar. Zoals de nieuwe be curly curl controller en de curl haarlak. Hiermee creëer je de perfecte krul en voorkom je pluizig haar! De be curly curl controller en de haarlak zijn allebei € 26,- en zijn al verkrijgbaar bij verschillende salons. Kijk voor een salon in de buurt op de website en klik op find a location.

Daarnaast komt Aveda ook met een nieuwe make-up collectie voor de lente/zomer 2013. De make-up collectie is geïnspireerd op de natuur met pure pasteltinten en levendige kleuren. Natuurlijk gaan we deze producten nog testen, dus houd Girlscene in de gaten!

Koffie
Tussen de drukte door ging Danique gezellig koffie drinken bij Coffee Company met een goede vriendin a.k.a. oud stagiaire van Girlscene.

Sicky Tofee CakeAfgelopen dinsdag was het een klein feestje op de redactie. Hoofdredactrice Claartje, van Vrouwen, was namelijk jarig en bracht deze overheerlijk cake mee! Ze heeft deze Sticky Toffee cake helemaal zelf gemaakt, respect! Volgende week verschijnt het recept op Girlscene voor de food lovers!

Sticky Toffee cake
Met een laag stroop eroverheen ziet hij er nog lekkerder uit! Hmmmm. Hij smaakte ook erg lekker trouwens ;-)

Bros
En er kwam nog meer lekkers langs op de redactie! De nieuwe smaken van Bros, we looooove chocolate!! De Bros chocladerepen zijn gemaakt van duurzame cacoa, dus als je deze Bros-repen eet, eet je eerlijke chocolade! De nieuwe smaken zijn Melk & Praliné, Melk & Caramel en Melk & Wit, ze zijn vanaf begin maart verkrijgbaar bij de supermarkt voor een adviesprijs van € 0,99.

kleur haar
Petra testte afgelopen week de gloednieuwe oranje hair dye powder van Essence. Zie hier het resultaat:

Roze

♥ Wat vind ik?
De compacte haarpoeder is heel gemakkelijk aan te brengen! Je moet wel even een handdoek over je schouders heen doen, zodat het niet op je kleren terechtkomt. Je brengt de kleur aan door met het poeder over je haar te vegen, net zolang tot dat je de gewenste kleur hebt. Het fijne van dit product is dat het tijdelijk is! Je kunt het namelijk gemakkelijk weer uit je haar wassen, zodat je het er niet uit hoeft te knippen als je het kleurtje zat bent! Ik zou het zelf niet zo snel dragen, maar voor in de zomer is het misschien wel een keer leuk om te doen!

De hair dye powder is in april en mei verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en is maar € 2,99!


Janet deed deze week inspiratie op met twee vriendinnen en mede-collega's in een gezellig uitgaansplek in Amsterdam. Inspiratie zeg je? Ja, dus. We hebben weer tonnen met ideeën!


Ook Janet werd deze week geveld door de griep. Wat te doen? Juist ja. Sapjes, thee, ibuprofen en een ui onder het bed. Ze besloot er direct een flink verhaal uit te gooien: de mythes rondom een verkoudheid of griep. Ben je benieuwd? Lees het dan op Girlscene.


Danique bezocht deze week een persevenement van Levi's, ter ere van het 140-jarige bestaan van de 501 jeans. Er was een fitting, wat uitleg en er werd ter plekke voor alle bezoekers een denim gecusomized. Ben je benieuwd? We publiceren er nog een artikel over!


Wekelijks plaatsen wij leuke reviews over allerlei beautyproducten die ons worden toegezonden door verschillende cosmetica-merken. Deze week testen we onder andere de lakjes van Rimmel en Gosh. Ben je benieuwd naar onze ervaringen? Houd dan de komende tijd de site nog even in de gaten!


Weer opgeknapt? Top, want zowel de voor- als de achterband zijn lekgestoken en een bezoekje aan de fietsenmaker is nodig. Tsja, niemand zei dat het leven makkelijk zou zijn, Janet. 

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Nog een fijne zondag ladies & see you next week!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved