Beauty

Review: Essence nail art

Ik – Petra – vind het altijd super leuk als ik weer iets mag reviewen. Bodylotion, lippenbalsems, nagellak het maakt me allemaal niet uit! Dit keer mag ik weer aan de slag met  de nieuwe spulletjes van Essence! Essence heeft namelijk nieuwe spulletjes voor de perfecte nail art. Lees snel verder en ontdek de leuke nail art producten!

De spulletjes van Essence kwamen in een leuk toilettasje binnen op de redactie!

Nail art

Dit is wat er in de toilettas zit.

nail art

Dit zijn een paar kleuren van de nieuwe nagellak van Essence. Een roze glitter topcoat, een roze nagellak, een paarse nagellak en een oranje nagellak.

Nail art

Dit is de nail art decoratie. Er zitten twee soorten glitter in, strikjes in verschillende kleuren en ronde zilverkleurige confetti. Het ziet er nu al feestelijk uit!

Nail art

Dit (hieronder) is een magneet waarmee je een leuk streepjes effect creëert op de nagels. Deze magneet werkt wel alleen met de speciale magneet nagellak van Essence.

Nail art

Ditzelfde geldt voor de magneetpen. Je kunt hiermee leuke motiefjes op de nagels maken.

Nail art

Dit is de manicure helper van Essence.

Nail art

Ik begin als eerste met de nagellak: de basis voor alle nail art! Dit is de Essence Colour & Go nagellak in de paarse kleur (149). De kleur heet Hello Marshmallow!

Nail art

Nail art

Dit is het resultaat na twee lagen:

Nail art

♥ Wat vind ik?
Het kwastje van deze nagellak lakt erg prettig. Het is een vrij breed kwastje zoals je ziet, dus je nagel is meteen al goed bedekt met nagellak. Ik vind dat de kleur pas echt mooi dekt na twee lagen. Het is een leuk kleurtje en past goed bij de pastel trend van aankomend seizoen!

De nagellak op de nagels komt overeen met de kleur in het potje. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Helaas droogt de lak niet zo heel erg snel, dus snel even een lakje opdoen voordat je de deur uitgaat, zit er bij deze lak niet in. Verder zit er een subtiele parelmoerglans in deze nagellak, maar dat is alleen goed te zien met bepaald licht. De prijs van deze nagellak is maar €1,69!

Ik ga nu verder met de oranje variant!

Nail art

Nail art

Het resultaat na één keer lakken:

Nail art

♥ Wat vind ik?
De kleur is erg fel en lekker vrolijk! Het verbaasde mij dat de kleur al zo mooi dekt na één laag! Net zoals de paarse variant heeft ook deze nagellak een makkelijk kwastje dat prettig lakt. De kleur op de nagels is hetzelfde als de kleur in het potje, altijd fijn! Ook deze nagellak is maar €1,69.

De roze glitter topcoat:

Nail art

Nail art

Voor de glitter topcoat heb ik als basis kleur de paarse kleur van Essence genomen. Zie hieronder het resultaat:

Nail art

♥ Wat vind ik?
De topcoat maakt je nagels lekker feestelijk! De nagellak lakt prettig door het kwastje. Ik heb twee lagen van deze topcoat gebruikt, omdat je na één laag niet zo veel glitters op de nagels krijgt. De nagels voelen nog lekker glad aan nadat de nagellak is opgedroogd. Dit in tegenstelling tot veel andere glitter nagellak die de nagels vaak een ruwe structuur geven. De topcoat is lekker snel droog, dus je hoeft niet lang te wachten! Deze nagellak is €1,59.

Dit is de nieuwe roze nagellak van Essence.

Nail art

Nail art

Het resultaat:

Nail art

♥ Wat vind ik?
Ik vind dat deze nagellak een mooie glans heeft. Het kwastje van deze nagellak is ook lekker breed, waardoor je gemakkelijk in één keer een mooie laag kunt lakken op de nagels. Deze kleur dekt al goed na één laag. Essence beloofd dat deze nagellak snel droogt en dat klopt! De kleur in het potje is ook dezelfde kleur die je op de nagels krijgt. Ik ben erg positief! Ook deze nagellak is maar €1,59!

Ik heb nog nooit mijn nagels gedaan met speciale nail art, maar eens moet de eerste keer zijn! Ik ga hierom de decoratie van Essence uitproberen.

Nail art

Je kunt de decoratie het beste met speciale nagellijm opdoen. Helaas had ik die niet tot mijn beschikking, dus heb ik de decoratie voorzichtig over natte nagellak gestrooid. Het is handig om hierbij een bakje eronder te houden. Zo voorkom je dat het een rommel wordt.

Nail art

Zorg dat je tijdens het strooien van de decoratie niet op één plek strooit, maar ga wat heen en weer met het zakje. Om het beter te kunnen verdelen kun je de decoratie ook tussen je vingers wrijven en zo op de nagel strooien.

Nail art

Het resultaat:

nail art

nail art

♥ Wat vind ik?
De decoratie geeft een feestelijk resultaat! Ik zou het wel op doen voor een feestje, maar niet voor elke dag. Het is ook best simpel om aan te brengen. Als de nagels goed droog zijn, moet je er nog wel even een doorzichtige topcoat op doen. Dit zorgt ervoor dat de decoratie niet al te snel van de nagels af gaat. De decoratie van Essence kost €2,59.

Hieronder zie je de manicure-helper van Essence. Een echte uitvinding, vind ik! Je moet je vinger op de houder plaatsen zodat de rand van je nagel er net bovenuit steekt. Je kunt zo heel gemakkelijk je nagels lakken, zonder dat er nagellak op je huid terecht komt!

Nail art

Hieronder zie je hoe je de vinger moet plaatsen.

Nail art

De manicure-helper is maar €1,89.

Dit is de magneet van Essence voor de speciale magneetnagellak.

Nail art

Bekijk hier het resultaat van de magneet!

Essence
Bron: Tumblr

Zoals je ziet geeft het een super leuk effect! De magneet is heel makkelijk om te gebruiken. Je doet de nagellak op (magneetnagellak van Essence) en vervolgens houd je de magneet erboven. De magneet kost €1,89.

Hieronder zie je de magneetpen van Essence en kan ook alleen gebruikt worden met magneetnagellak.

Nail art

Met deze pen kun je dus allerlei vormpjes op de nagels maken! De pen kost maar €1,89.

De spulletjes van Essence zijn al verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Wat vinden jullie van deze nail art spulletjes van Essence?

Must reads 👀