Beauty

Met deze 8 stappen zie je er nog beter uit!

Oké, je hoeft geen primer te gebruiken of een basecoat aan te brengen op je nagels en met het overslaan van deze stappen bespaar je inderdaad tijd en geld. Maar deze handige tips maken het verschil tussen er 'gewoon' uitzien en er fantastisch uitzien! Lees hier hoe jij jouw dagelijkse look er beter uit kan laten komen. Succes!

♥1 Conditioner met dieptewerking
Wie heeft de tijd om vijf minuten (of langer) in de douche te wachten voordat je conditioner is ingetrokken? Precies, dat ben jij! Hoe meer tijd jij besteedt aan het voeden van je haar; hoe glanzender, langer en gezonder je lokken zullen zijn.

♥2 Wimperkruller
Modellen, filmsterren en make-up artiesten zweren bij de wimperkruller. Deze makkelijk stap zorgt ervoor dat je een open blik krijgt en je wimpers zien er langer uit en krijgen meer volume. Girlscene testte hier de wimperkruller van Sephora.

wimperkrullerBellasugar.com

♥3 Primer
Het lijkt misschien overbodig: een extra laag op je gezicht aanbrengen voordat je je foundation aanbrengt. Toch is deze extra stap het zeker waard! Niet alleen zorgt een primer ervoor dat je make-up er gladder eruit ziet en je make-up langer blijft zitten. Het verbergt ook nog de plekjes op je huid, corrigeert roodheid en het bevat vaak een zonnebeschermer. Girlscene testte hier de primer van Benefit Cosmetics.

♥4 Scrubben
Het verwijderen van dode cellen van je huid zorgt er niet alleen voor dat je huid er gezonder uitziet, het zorgt er ook voor dat gezichtscrème beter werkt.

scrubbenUnicornhatparty

♥5 Hittebeschermer
Spray een beetje hittebeschermer op je haar, voordat je begint met föhnen. Dit kan het verschil maken tussen mooi, gestijld haar en droge lokken. Nog een tip: zorg ervoor dat je lokken compleet droog zijn, voordat je je haren gaat stijlen. Just sayin'.

♥6 Make-upremover
Ben jij ook zo iemand die alleen oogmake-upremover gebruikt om je mascara en eyeliner van je gezicht te verwijderen? Gebruik de volgende keer een aparte remover voor je gezicht. Hiermee verwijder je niet alleen de foundation en blush, ook het vuil van buiten wordt van je gezicht gehaald. Je huid en je dekbed zullen je dankbaar zijn!

make-up removerTumblr

♥7 Zonnebrand
Wanneer we oud zijn, zullen meer dan 90 procent van de rimpels en pigmentvlekken op onze huid zijn veroorzaakt door de zon. Geen betere reden om de huid iedere dag te beschermen met een zonnebrand! Je kunt niet vroeg genoeg beginnen! Kies voor een bescherming met een SPF 30 of hoger. Breng dit aan nadat je de gezichtscrème hebt aangebracht.

♥8 Top- en basecoat
Het duurt langer voordat nagels helemaal droog zijn wanneer je een doorzichtige base- en topcoat aanbrengt, maar deze paar minuten vallen in het niet bij de extra dagen dat je meer kunt genieten van jouw nagellak. Een basecoat beschermt je nagel tegen geelheid en een topcoat zorgt ervoor dat je nagels niet 'chippen'.

Bron: bellasugar.com

Welke van deze stappen doe jij al?

Must reads 👀