Celebs

Blowende Miley Cyrus gehackt?

Fans van Miley Cyrus schrokken gisteren van een Instagramfoto van een 'blowende' Miley met de tekst: 'High as fvck.' Zou deze foto door de zangeres zelf zijn geplaatst of is het een flauwe grap door hackers?

Het is niet de eerste keer dat de Miley's liefde voor marihuana ter sprake komt. Ze heeft al eerder toegegeven dat ze af en toe een blowtje waardeert. Ze heeft zichzelf ook al eens een 'stoner' en een 'pothead' genoemd en ze gaf op haar negentiende verjaardag een feest in het thema van Bob Marley. 


Bron: Instagram

Toen ze nog maar achttien was – in de VS mag je dan nog niet eens drinken – dook er al een foto op van een blowende Miley. Toen zei ze echter dat het niet om wiet, maar om een helende kruid ging. 

 

Watch on YouTube

De effecten van Salvia…

Het schijnt dat Miley deze foto niet zelf heeft geplaatst en niet eens actief is op Instagram. Het zou dus gaan om hackers die een flauwe grap wilden uithalen. Grap of niet, waarschijnlijk is het wel de echte zangeres. 

Nu is er ook een Flickr account/pagina waarop foto's verschijnen waarin Miley blowt. Op de plaatjes is het gezicht van Miley aardig bewerkt, maar het lijkt erop dat het om de echte Cyrus gaat. 


Bron: Flickr

In Nederland zou er waarschijnlijk een niet al te grote ophef worden gemaakt rondom een zangeres die af en toe blowt, maar in Amerika is het dus een groot ding. Zeker ook omdat Cyrus een lange tijd dat lieve kleine meisje van Disney was. 

Wat vinden jullie van deze foto? Is het de ophef waard? 

Must reads 👀